dilluns, 17 de setembre del 2007

A.E. XARXA "B" 3 LA SARDANA 5

Primera derrota de la temporada d'aquest nou projecte davant d'un equip més consolidat. L'equip va sortir més insegur que el primer partit i la primera part va ser poc moguda, ens costava circular la pilota i teníem poques ocasions de gol. La segona part va ser més distreta i àngel molt ben col.locat i oportunista amb dos ocasions i Adam de xut impecable de falta van aconseguir anivellar el marcador, però dos contraatacs de l'equip de la Sardana van posar el 3 a 5 final.
Javi ha de continuar treballant en aquest grup tan nombrós de jugadors, encara queda poc menys d'un mes per començar la competició i aspectes importants com el contraatac i les cobertures defensives de ben segur que milloren. La nombrosa banqueta també feia que molts jugadors no agafessin ritme de partit, això amb el temps millorarà ja que els jugadors hauran de suar als entrenaments per entrar a les convocatòries del míster.
Dissabte a les 19'30 al nostre poliesportiu juguem contra el Caldes d'Estrach un nou partit per a preparar la conquista de la lliga...