dilluns, 10 de setembre del 2007

A.E. Sant Andreu 0 Xarxa B 2

El dissabte, al poliesportiu municipal Francisco Calvo de Sant Andreu, L'A.E. Xarxa B va fer el seu primer partit de pretemporada. Els jugadors que va disposar l'entrenador Javi per aquest encontre van ser: Jordi, Marc, Adam, Ángel, Alan, Aladino i dos jugadors del primer equip: Ruben i Jose.
El rival, l'A.E. Sant Andreu ( segona divisió A ) va dominar la primera part però en poques ocasions clares de gol, el nostre equip, es notava que era el primer cop que la majoria jugaven junts i que tot just feia una setmana que la temporada havia començat. Tot i així va haver-hi moments on es perfilava un sistema 3-1 amb alguns intents de passada al pivot o de passades amb paral.leles als ales. Amb una jugada de contratac Jose va fer una passada a l'espai per a Ángel, que de xut baix i ajustat evitava la sortida del porter i feia pujar al marcador el primer gol d ela temporada i el seu primer com a jugador de futbol sala.
La primera part va acabar amb una jugada desgraciada on un jugador del equip rival amb un xoc fortuït amb Aladino es va fer força mal a l'avantbraç i va requerir la presència del SEM.
La segona part va ser molt més fluixa degut al cansament físic i a la marcada calor que hi havia al recinte, l'equip rival va intentar fer una tímida pressió al nostre equip,però sense gaire èxit ja que les poques ocasions eren avortades per en Jordi. A falta de recursos tàctics per a poder ensortir-se de la pressió el nostre equip intentava fer ràpids contratacs quan es robava la pilota a la zona d'elaboració del rival, alguns dels quals no es van materialitzar per ben poc, encara que molts morien per mancances de desdoblaments o de no obrir-se be a les bandes o per córrer al costat del que circulava amb la pilota.
Finalment, amb una jugada aïllada, Alan va aprofitar un rebuig a l'àrea per a marcar el 0-2 definitiu.
Poques conclusions es poden treure d'aquest primer partit, cal seguir treballant dur en tots els aspectes, sobretot el físic i el tàctic per a tirar endavant amb l'equip.
La propera setmana rebem a La Sardana (segona divisió A) amb el clar objectiu de tenir tancada la plantilla de 12 jugadors de pista i dos porters, i a l'espera de la recuperació dels dos lesionats (Muzas i Marc) poder disposar de tothom per a seguir treballant per a tenir un bon debut a aquesta nova categoria