dijous, 27 de setembre del 2007

OLIMPIC LA FLORESTA "B" 4 XARXA "A" 4


>Felicitats Dani, el dissabte esperem que ens animis!...

Últim partit de la pretemporada davant d'un equip de la mateixa categoria. Per primer cop vàrem poder fer dues parts al mateix ritme i a la mateixa intensitat, cal dir que el rival tenia més canvis i durant certes fases del partit va pressionar o va jugar de cinc. Amb això no vull dir que la nostra intensitat fos molt alta, però si que no va fer una baixada com en els darrers partits.
L'equip va tenir més paciència a l'hora de rotar, encara que ens falta tenir la valentia de marcar jugada, això pot ser per manca de seguretat? els contratacs van ser amb més velocitat i buscant segons pals, encara que seguim fent passades arriscades que provoquen contratacs rivals.
Un aspecte que cal millorar de cara al partit del dissabte és la intensitat defensiva tan cobertures, basculacions, com un contra un... la posició del cos diu molt i això ens manca: 16 gols en quatre partits és una xifra bastant alta, cal estar més actius de cara a replegar-se amb més fluïdessa.
No tinc cap dubte que el dissabte es veurà un Xarxa millor i els 3 primers punts es quedaran a casa.
Els quatre gols del Xarxa: Jose (2) Xavi i Francesc.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

En mi modesta opinión creo que se ha de mejorar en defensa,y ademas mucho.Parece que hemos pérdido una de nuestras señas de identidad durante anteriores temporadas cuando eramos siempre uno de los equipos menos goleados.Sin embargo creo que el sabado los tres puntos se quedaran en Horta.

Anònim ha dit...

creo que en las segundas partes los nervios se apoderan algo de nosotros, y se juega con mas precipitacion que en la primera que todo nos lo tomamos con mas calma y seguridad. El sabado victoria segurada

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club