dilluns, 15 d’octubre del 2007

A.E. XARXA "A" 1 SANG CULÉ 4

Diuen alguns filòsofs,psicòlegs o pensadors que la persona té sovint sensacions positives o negatives davant una fita, es el que podem definir com a: "intuïcions", aquestes poden ser positives o negatives, alguns van més enllà i titllen aquestes persones de optimistes (tot creuen que els anirà bé) o de negatives (tot ha d'anar mal.lament)Jo personalment no crec amb això ja que hi han vegades que aquestes intuïcions esdevenen positives o negatives mercès a unes premisses que s van succeint abans d'arribar a la fita en qüestió.
La derrota de dissabte no només es va produir durant els 40 minuts de partit, potser va començar abans:
1-El temps que ha fet durant la setmana ens ha deixat una pluja necessària però ens ha impedit entrenar amb normalitat (dilluns físic, dimecres res)
2- L'entrenament de dijous,prevenc que no serien molts (lesions,feina...) vaig optar per un partit amb el B, les meves impressions sobre com ens prenem els partits als entrenaments no són positives.
3- La lesió d'en Xavi, també va ser una nota negativa per arrodonir les meves sensacions.
4- Finalment, els que em coneixen de fa temps, crec que saben que m'agrada un escalfament que ens prepari MENTALMENT i físicament per al partit, caldria analitzar si el nostre escalfament va ser el millor. Riures, anècdotes i demés crec que no ajuden gaire
5-Indicacions al vestuari: Ja vaig fer aquesta reflexió a la mitja part: no crec que serveixin per gaire, en general, una cosa és sentir i l'altre escoltar, la segona implica intentar entendre i plasmar-lo al terreny de joc.

El punt 4rt i 5è van ajudar-me a reforçar les meves sensacions negatives de cara al partit, cal dir que divendres a la nit quan preparava el partit ja ho vaig comentar a la persona que sempre m'escolta, i es per això que vaig enviar un sms.
Tot i així mai una cosa és segura i tan de bo les meves sensacions haguessin anat errades i els tres punts fossin nostres, però no va ser així.

Del partit en concret dir que ens va costar molt generar ocasions, la circulació de la pilota va ser lenta, entre altres coses degut a que el ritme era baix i el que tenia la pilota li costava veure companys en línia de passada. Tot i això el partit a la primera part va acabar amb 0-1 i deixava molt oberta la segona part.En aquesta, en els primers deu minuts (importantíssims com ja he dit moltes vegades) Ells van tenir l'encert de ficar tres gols més i nosaltres van intentar més amb el cor (felicitats, mai van tirar la tovallola) que amb el cap capgirar el marcador advers. El seu porter va fer un gran partit i van saber sortir ve de la pressió. Tot i això repeteixo que prenc nota de l'actitud nostre de no perdre mai la cara al partit, però hi ha vegades que es tard per resoldre situacions provocades amb anterioritat.
En definitiva de tot s'ha d'extreure lectures positives, no passa res per perdre un partit si d'aquest s'extreuen errors de cara a un futur, queda molta lliga i de ben segur tornarem a cantar a la dutxa després del proper partit.
A seguir treballant companys!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Bueno yo soy pesimista,el sabado nos pintaron bien la cara y fueron muy superiores a nosotros,hubo ganas y muchas pero nos ganaron en todo.Josete,

Daniel ha dit...

Qué decir! Se ha perdido y no hay más que hablar.
Sin duda, de las derrotas es de donde más debemos aprender. Siempre se pueden sacar cosas positivas, incluso de un 1-4. Así que ese es el ejercicio que debemos hacer todos. Pensemos en lo bueno que nos queda de esta derrota. Personalmente, también me quedo con las ganas y la ilusión de ganar. De haber empezado así el partido estoy convencido de que el resultado hubiera sido otro.
Que esta derrota sirva para fortalecernos. Queda mucha temporada.
Daniel.

Anònim ha dit...

me gustaría decir muchas cosas, de éste y de los anteriores partidos, pero también me hubiera gustado hablar más en el campo, y no quedarme con el gusto amargo, o simplemente con impotencia. Me quedaré mejor con una reflexión silenciosa para ser justo con todos y con cada uno de esta nuestra plantilla. Ya que creo que hay que ser justo con los compañeros y con cada una de las personas. RAYBEN

Anònim ha dit...

Un altre vegada problemes amb defenses tancades. Poques solucions ofensives.
No es la primera vegada que el xarxa es troba en aquesta situació. Seria moment de buscar variacions tàctiques, no?(no només xuts de fora)
Encara amb això, i ho dic després de la derrota i sent critic amb l´actitut del equip (que aquest és un altre tema), considero que amb lluita, concentracio i sacrifici el xarxa te equip per estar entre els cinc primers .
Força xarxa. Força mister

Anònim ha dit...

El poble demana un relleu generacional!


Aladino al poder!

Anònim ha dit...

Hacía tiempo que no tenía esa sensación de impotencia de ver que no iba a ser posible remontar. Y no precisamente porque el rival fuese excesivamente superior.
Lamento estar de acuerdo con el mister en que se veía venir (Eso si, yo sólo desde los inicios del partido). No daba sensación de que pudiesemos imponer nuestro ritmo, juego,... Lo único es que el primer gol de ellos tardó en llegar y eso maquilló un poco la situación.
Pero en fin, aunque el vaso parece ahora medio vacío, queda mucho tiempo para llenarlo otra vez. Nada que el tiempo y unos buenos entrenos no puedan resolver.

Ánimos, que ahora es cuando hacen falta.

Anònim ha dit...

Despres de 3 partits jugats, crec que ja està bé de xerrar tant, i de posar-se a jugar com es sap fer. Obviament, tots els comentaris són oportunts i bons, però amb paraules no es guanya cap partit, ni els de costellada. Crec que cadascú ha de llegir les reflexions del mister i treure conclusions. I quan es surti al camp, pensar en jugar amb ganes i rabia!i no pas en fer cuatre tocs i a casa, sino deixar-s'hi la pell! Crec que cada jugador, al cami de tornada a casa, ha de repasar el partit, pensar en les coses bones i dolentes, i tenir una sensació d'haver donat el màxim, i que ningú l'hi pugui dir que no ha fet el que ha pogut.Independentment del resultat.

M'agradaria agrair al Joni la cofiança en mi. I dessitjo que el Xavi es recuperi ben aviat!

A veure si el Xarxa B comença amb bon peu la lliga i guanyem!

Anònim ha dit...

Dons que voleu que us digui...jo el dissabte vaig disfrutar de l'activitat esportiva. Vaig sentir que ho intentaven i que lluitavem i almenys jo vaig arribar a casa amb un mal de cames que avui encara em dura i que per cert no em va permetre entrenar ahir (serà l'edat!?!?) Si bé és cert que ens van superar en l'aspecte del joc més important que no és altre que l'encert davant del porter, crec que amb una mica de sort podríem haver fet 3 o 4 golets.
A la vida no tot és guanyar. Més important que la meta és el camí!
txiri

Anònim ha dit...

Eto ya güele a farolillo rojo. Como no empiezen a doparse tipo tur de Francia se van al carajo. Que tios más negaos, no le marcan un gol ni al arco iris sin portero! A este paso en NAvidad ya han descendio. Que lejos queda la época del espectaculo de Toni y Javi...
Menos mal que la rojilla me dio una alegria.
Er faxa del red

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club