divendres, 5 d’octubre del 2007

CONVOCATÒRIA XARXA "A" 6-10-07

PARTIT: SANSUR- XARXA "A"
HORA DEL PARTIT: 17'00 H
LLOC: POLIESPORTIU ESPANYA INDUSTRIAL
SAMARRETA QUE CAL PORTAR: BLANCA
HORA I LLOC DE CONVOCATÒRIA: 15'30 DESVAN

CONVOCATS

JORDI
DANI L.
JOSE
TXIRI
JUAN
CATA
XAVI
R. MATEU
RAYBEN

A guanyar cullons!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Partido importante por el dato de ser fuera,tenemos que ratificar el buen comienzo de liga con una victoria ya que lejos de casa siempre nos cuesta más ganar.Josete.

Anònim ha dit...

cuando cada uno hace la guerra por su cuenta es bastante complicado jugar en equipo y conseguir sacar adelante un partido. Espero que la lesion de nuestro compañero cata no sea nada. Recuperate pronto capitan.

Anònim ha dit...

No està malament el resultat del primer equip, penso que puntuar fora és important, tal i com m'han dit que ha anat el partit, un empat encara és tenir sort pel joc fet pel XARXA, així que ànims que la lliga és molt llarga!
El segon equip vam empatar a 3, contra un rival asequible que no es movia gaire en defensa. Vam enxcaixar 2 gols de córner iguals. Anem millorant, però ens falta concentració i estar més ficats al partit.Tenim fases que no juguem a res.
Espero que el Cata es recuperi aviat!
Ens veiem dilluns!

Anònim ha dit...

Estoy deacuerdo con el comentario anónimo que dice que se hizo la guerra por su cuenta.Pienso que hay una obsesión general con marcar,cosa que provoca demasiadas individualidades y pocos segundos palos,aunque hubo 2 contras tremendas en el partido.Josete.

Anònim ha dit...

buenas
Ei Ruben, a ver si te mejoras!!!
y no seas maricona....
un saludo!!!
Rodrigo/Sergio
Ptit Paris!!! ( te necesita)

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club