dilluns, 22 d’octubre del 2007

ESPLUGUES 4 XARXA "A" 3

Voldria començar aquest escrit tot retornant al tema de les sensacions de la darrera setmana. Les sensacions són estats d'ànims produits per fets concrets, les sensacions poden ser diferents davant d'un mateix fet, és a dir, davant d'una derrota les sensacions poden ser diferents però no deixa de ser la pérdua de tres punts. La setmana pasada ven deixar de guanyar tres punts com en aquesta els hem perdut. Potser sensacions diferents d'un partit i l'altre, però al cap i a la fi el mateix fet: derrota.
L'equip va fer un bon escalfament (encara però alguns riuen massa),l'equip va saber refer-se després dels primers 5 minuts on ens van ficar dos gols molt ràpit i on ens guanyaven l'esquena molt fàcilment, després defensant més concentrats vam marcar dos gols. Una errada de concentració en un córner però,va fer que l'equip local marxés amb aventatge a la mitja part.
A la segona vam intentar profunditzar més en les rotacions per obligar a la seva defensa treballar més, vàrem tenir més ocasions que a la primera part, però ells amb una tècnica individual molt bona en una contra ens van fer el 4-2, a falta d'un minut tancavem el marcador amb el definitiu 4-3.
Només portem 4 partits i queda molt camí, no és moment de treure conclusions, doncs cal ser optimistes, tenim equip, tenim ganes de treballar i tenim actitud: molts ingredients bons perquè la sopa final no surti bona.
Alguns pensaran que aquest escrit per ser jo, és massa curts, però no defraudaré els meus lectors: demà més.
Força Xarxa!

6 comentaris:

Daniel ha dit...

Sin duda, otra derrota y otros 3 puntos perdidos. Pero, en mi faceta más optimista, 3 puntos perdidos para ganar de ahora en adelante. Sin duda la intensidad y las ganas del equipo fueron lo más positivo de este partido. Lo más importante es mantener esa intensidad y esas ganas tanto en los entrenos como en los partidos. Si hacemos eso, los puntos irán llegando. Así que ha trabajar. Forxa Xarxa! Daniel

Anònim ha dit...

Fatídic inici de partit, perduts en defensa i descontrol. Nerviosos en atac...Molt bona reacció amb dos gols, però un altre descontrol va costar el 3-2.

A seguir millorant...

Ens veiem avui si el temps ens respecta..

Anònim ha dit...

Nada,todo muy bonito pero vamos decimos con una sola victoria.Este año hay por lo menos 5 o 6 equipos que son mejores que nosotros y esa es la realidad.Eso no quiere decir que vayan a quedar delante nuestro,pero para estar arriba y no pelear por la permanencia tenemos que estar todos muy concentrados y sumar todos lo máximo de nosotros,tenemos que dar todos un 10 en cada partido (cada uno dentro de sus posibilidades).Ante un equipo que es mejor que nosotros como el sabado,no puedes regalar un gol porque tres tios esten desconcentrados después de lo que había costad empatar.
Es importantisimo ganar el sabado.Josete.

Anònim ha dit...

pempio seleccion

Anònim ha dit...

a segunda oe asegunda oe a segunda oeoe
er faxa del red

Anònim ha dit...

Perdoni Sr er faxa del red, però si baixem de categoria aniríem a primera catalana i no a segona oe a segona oe.

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club