dilluns, 24 de desembre del 2007

AJ PLA 4 XARXA "A" 6

Primera victòria de la temporada fora de casa a la pista on al principi de la temporada mai hagués pronosticat que ho faríem, però així és el món de la competició i benvingut siguin aquests tres punts, que després de l'ensopegada de dijous ens fan acabar l'any amb un ull mirant als primers i amb l'altre mirant als darrers. El que té com a conseqüència que cada partit sigui molt important, ja que tres punts més o menys poden significar lluitar en els moments decisius de la temporada per un lloc destacat o per evitar complicacions finals o en els pitjors dels casos, caure en terra de ningú.
En el partit del dissabte l'encert definidor de la primera part i possar-nos 0-4 va marcar el signe del partit, (1-4 primera part i 3-2 la segona). L'equip rival va sortir amb molta intensitat al principi del partit però ,aquest cop si, la concentració defensiva va ser molt important per aturar el seu joc i sortir amb letals contraatacs.
A la segona part la seva pressió va fer que el partit fos més de domini local i les ocasions també, però vam marcar dos gols en moments importants que van fer que puguessin jugar amb "certa" tranquil.litat als minuts finals que ells van jugar de cinc (bastant bé)
En definitiva treballada victòria, gran regal Nadalenc, voldria felicitar a l'equip, des de el primer a l´últim perquè tots sabeu l'important que era aquest partit a nivell personal.