dilluns, 6 d’octubre del 2008

XARXA "A" 3 AJ PLA 3

Moltes frases típiques de l'argot "futbolero" o esportiu poden venir al cap desprès del partit de dissabte: EL flutbol es flutbol, el futbol es así, fins que no pita l'àrbitre no s'acaba el partit, l'emoció del futbol sala... etc etc. La veritat és que perdre dos punts a faltar de 3 segons fa mal, desprès d'anar guanyant tot el partit fot bastant i desprès de veure com va anar al partit també. Però tornant a les frases típiques, aquesta és la grandesa de l'esport de competició i el que fa que els que estimem un club estiguem fotuts i tristos. Però cal aixecar-se, queda molta lliga i aquesta petita ensopegada no pot amagar els aspectes positius del primer partit a casa. Encara que també deixa a l'aire errors patents i repetits:

Vam tornar a anar per davant al marcador 2-0 al final de la primera part, però de nou no vam saber mantenir aquest a ventatge, demèrit nostre però també part de mèrit de l'equip contrari que mai va perdre la cara al partit i ens va saber arraconar a la nostra àrea i jugant de cinc va empatar el partit a falta de 3 segons, això si, abans podíem haver sentenciat el matx, si els contraatacs haguéssim funcionat una mica millor. Tot i això Dani, amb les seves intervencions ens va mantenir per davant fins gairebé al final.

Aspectes positius: la incorporació de 3 jugadors nous d'aquest any que debutaven amb nosaltres i l'aportació de Jaito, bon debut i entrega total. La primera part va deixar bones rotacions i variants tàctiques interesants.

Cal destacar que del primer equip erem nomès 4 jugadors de pista i els dos porters, no és cap excusa sols una reflexió de cap on va aquest primer equip.

El dissabte vinent no hi ha partit ja que el qui escriu dóna un pas important dins de la seva vida, i vol compartir aquest moment, des d'aquí demanar disculpes si algú tenia intenció de no marxar enlloc aquest cap de setmana i jugar!

Gols:
1-0 Àngel
2-0 Cata
3-1 Àngel.

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club