dilluns, 11 de maig del 2009

XARXA"A" 6 SANTA PERPÈTUA 4

Objectiu assolit: EL TITÀNIC seguirà navegant un any més a preferent catalana.

I és que desprès d'un any complicat a falta d'una jornada s'han decidit els tres equips que perdràn la categoria: amb l'SPE, Aluminios i Can Cuyàs seràn els que perdin la categoria i juguin l'any vinent a primera. Finalment ens sobran punts i la màgica suma de quaranta que hom es va possar com a meta final haurà estat exagerada. Però cal dir que haver-la assolit aquesta setmana dóna un plus de felicitat afegit.

Hi haurà qui no hagi patit en cap moment per a la salvació de l'equip, però vull recordar que vam acabar la primera volta amb 16 punts. Si haguèssim signat els mateixos punts en aquesta segona volta ara estaríem a falta d'una jornada en una situació molt i molt delicada, l'equip ha fet 24 punts a falta d'un partit,això deixa constància de que em tingut una clara progressió.

Però temps hi haurà per fer un anàlisi de la temporada, de moment cal disfrutar de la permanència.

Del partit del dissabte:
Deixant clar que qui marca gols, fa jugades, para xuts i guanya els partits són els jugadors i que d'ells és el mèrit dels tres punts del dissabte, ara i que no serveixi de precedent amb tirarè floretes a la meva persona: Moltes coses penso, moltes altres les dic i bastantes les repeteixo (i ja tinc qui m'ho recorda) i una de les coses que més insisteixo és en la preparació i la disposició física i mental d'abans del partit (altrament dit escalfament) crec que els jugadors que van participar en els dos últims partits abans del dissabte i amb el d'aquest, estaran d'acord amb mi que la disposició d'aquest últim va ser molt diferent, així que, amb consonància amb aquest fet, la nostra primera part va ser molt diferent que ens últims partits. (4-0) amb intensitat defensiva i amb unes contra molt ben fetes.
Gràcies a la primera part vam poder guanyar el partit, a la segona, l'equip rival (molt bon equip) ens va apretar molt, però l'equip va ser conscient del que es jugava i van lluitar fins el final per a conservar la ventatge.
Si altres cops des d'aquí he criticat i amb raó la falta d'intensitat d'alguns, del partit del dissabte no en tinc cap queixa.
Així doncs, en nom del qui dirigeix l'entitat: Gràcies i felicitats

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Parece ser que el mister tenía razón.Yo siempre lo he creido,igual que creo que es importante una buena preparación desde el día de antes basada en no beber alcohol la noche de antes,dormir como mínmo 8 horas,acabar de comer 2 horas antes de empezar el calentamiento y cosas adecuadas,hidratos de carbono (pastas y arroces) sin ser una comida copiosa y tener una buena disposición mental.
Todo esto no nos hará ser Messi pero nos hara aprovechar nuestras virtudes y esconder nuestros defectos.
Un abrazo y felicidades por la permanencia a todos,en especial a las personas que más se lo han tomado en serio y que más han sufrido pensando que se p0día descender.Josete.

Daniel ha dit...

Gran partido señores. Todos muy metidos y haciendo lo que sabemos hacer: defender con intensidad y finalizar todas las contras. El resultado es una muestra de un trabajo bien hecho. Destacable el gran trabajo de Chavo y Jose en este partido.
Personalmente, después del entreno del jueves, pensé que no se conseguiría la victoria, gracias a todos por demostrar que si se quiere, se puede.
Ánimo señores, acabemos la temporada con tres puntos más. No bajemos los brazos todavía.

FRANCESC ha dit...

Xarxa we can.
El dissabte vam gaunyar...simplement....perquè vam disfrutar jugant...perquè...en aquest equip...de qualitat...n'hi ha ....i molta
felicitas a tots

Anònim ha dit...

Enhorabuena a todos...el fantasma del descenso ya ha desaparecido, ahora solamente nos queda el fantasma de Angelito!!!!!!.

Anònim ha dit...

Enhorabuena Xarxa...
una temporada dura en un grupo complicado...
Carlos

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club