divendres, 11 de setembre del 2009

festa major horta 2009. El Xarxa et necessita


Amb el ferm objectiu d'intentar ser una associació coneguda al barri, la nostra entitat intenta fer petites passes cada dia per tal d'assolir aquesta fita.

Per això per segon any consecutiu tenim certa presència dins de les activitats que s'organitzen per la festa major d'Horta.

El dia 19 (dissabte) tenim el triangular al nostre poliesportiu amb el primer equip, L'Speed A i el Sant Cipriano, abans a les 17'00h el nostre segon equip jugarà contra l'Speed "B"

I el diumenge farem l'arrossada popular aquí si que us demanem la vostra ajuda ja que com més gent siguem organitzant millor sortirà i sobretot com més gent aconseguim portar a l'arrossada més beneficis tindrem i en un club modest com el nostre és molt important.

Crec personalment que hauria de ser una prioritat molt gran tenir reservat el diumenge 20 a les vostres agendes i aconseguir portar amics i familiars.

A la pàgina web:http://www.festamajor.org teniu informació de tots els actes i veureu com el dia 19 i 20 la nostra entitat hi surt reflectida.

Gràcies per endavant per la vostra ajuda i responsabilitat!

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club