dissabte, 26 de setembre del 2009

FOTOS I COMENTARI ARROSSADA POPULAR

ja teniu penjades al blog algunes fotografies de l'arrossada popular del passat diumenge, poquet a poquet i amb timidesa la nostra associació intenta obrir la porta per donar-se a conèixer al barri, és en aquestes activitats on s'ha de fer.

Donar les gràcies a tots els que ho han fet possible, començant per la coordinadora d'entitats d'Horta i especialment a la seva presidenta Roser, també al cuiner Xavi (ex jugador) que per comentaris generals va aconseguir fer una excel.lent paella i a tots els jugadors que d'una manera o altre van ser conscients de la importància d'aquest acte, i amb el seu granet d'arròs a manera d'ajuda van aconseguir que la jornada fos profitosa.

Finalment però malgrat a les 285 persones que van venir, no vam poder superar les espectactives creades l'any anterior, lamentar l'absència de jugadors que per motius més o menys justificats no van poder o no van voler venir.

reflexió per l'anàlisi: Cal recordar l'esforç que fan algunes persones per a intentar que les quotes siguin el més baixes possibles per a tots, i potser no és just que tots ens beneficiem...

1 comentari:

Anònim ha dit...

kar sem iskal, hvala

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club