dilluns, 2 de novembre del 2009

CERVELLÓ 3 XARXA "A" 7

El dissabte vam aconseguir la primera victòria de la temporada i així sumar el tercer partit consecutiu sense conèixer la derrota.
Què ha canviat del primer partit de fa un mes a aquest si els jugadors són els mateixos i l'entrenador malgrat tot també? Doncs sencillament crec que hem encadenat un seguit d'entrenaments que ha fet que l'equip vagi poc a poc trobant mecanismes de joc i poc a poc recuperant el to físic adequat a la competició, que poc a poc estem acabant la "nostra pretemporada" i que ens faltava un xic de confiança.
Ho he repetit moltes vegades, que no estem en una competició d'estar per casa, que es necessita dels entrenaments per a poder guanyar partits i no m'agrada presumir de raó però crec que de proves no em falten. és molt important entrenar amb la mateixa intessitat que ens demanen els partits, que és molt important poder participar tots d'ells, que és molt important recolçar-se, animar-se... totes aquestes circunstàncies i d'altres es van dónar aquest dissabte i finalment vam aconseguir la recompensa dels tres punts.
No m'agradaria pensar que si vam jugar és bé per la por a estar o no convocat, ja vaig dir que els no convocats mereixiem estar igual que els altres, però tenim molta sort de poder dispossar de jugadors necessaris per soplir a la gent amb garanties. Que a tothom li agrada jugar ho entenc, però estic molt orgullós de la implicació de tot el col.lectiu, anant als partits i animant i cantant als gols i que tothom tingui present que tard o d'hora si tenim la gran sort que les lesions ens respectin tothom haurà de veure algun partit des de la grada, i llavors allà farà o no equip.
Queda molt per fer, tot està per fer, la lliga serà molt complicada, i els partits els haurem de treballar, això no ha fet més que començar.

PD: La veritable clau de la victòria de l'altre dia, no està en l'actitud de l'equip.... si no amb l'AIGUA.
Aigua subvencionada per l'ajuntament de CAMPRODON (Aigua recollida a l'agost del 2009)

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Aunque el mister ya no me convoca...os doy mi máximo apoyo para luchar partido a partido y volver a llevar al Sarsa(como dice Jorge) donde se merece!!!!.

4.-

Anònim ha dit...

Grande xikos! buen partido! motivación, ganas, intensidad, compañerismo, entrega e icluso destellos de mucha calidad... siento no haber aportado ningun gol, pero oportunidades tuve y de muy claras.. espero próximo partido enxufar alguna y no ser una escopeta d ferias. Força Xarxa y a seguir trabajando y disfrutando!

Daniel ha dit...

Gran partido! Visto desde fuera todo estuvo bien. A seguir entrenando así, jugando mejor y disfrutando aún más.
Ánimo señores!

Anònim ha dit...

Qué es eso del agua?que me lo explique alguien porque luego pido agua y no hay.Bien XARXA,buen partido,has leído bien Angel, Xarxa,creo que ya he aprendido a pronunciarlo,creo..vamos a seguir así equipo!!!

Anònim ha dit...

Una GOZADA entrenar y jugar con todos vosotros.Nada más una pega,hay que estirar cuando acaban los partidos,juegue o no juegue el Barça,por nuestro bien.Josete.

joan ha dit...

M'alegra veure que la gent "debuta" en aquests llocs.. gràcies pels comentaris, es bo saber que algú apart d'en Jose i en Dani I em llegueix.

AU-14: Com deia un ex jugador: ..."El mister no tiene ni puta idea"

Escopeta de ferias: Puc deduir qui ets però por si acaso coge munición per dissabte.

Jorge ahora ya te podremos decir en Jordi l'andalús!... el agua siempre la traigo yo los partidos de fuera. Esta semana traje dos botellas que llene el pasado verano de una fuente del pueblo dondé pasé las vacaciones.

Fins demà

Jose y Dani fieles lectores!

Anònim ha dit...

al final la cenicienta se ligo al principe y fue la reina del baile...

Anònim ha dit...

Gran capacitat de sacrifici de tot l'equip. El resultat sembla victoria fàcil pero tots sabem q gran part de la victoria va ser gracies a la intensitat defensiva de tot el bloc dintre i fora del camp. Aquest es el cami Xarxa!! Tots units fen força!! inclús tu merengón!!!

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club