dilluns, 23 de novembre del 2009

XARXA "A" 4 SANTA PERPÈTUA 4

La vida es plena de sensacions positives i negatives, les sensacions neutres no existeixen es a dir d'un mateix aconteixement hom pot extreure diferents sensacions. Està clar que el partit de dissabte per nosaltres va acabar amb sensacions negatives (rebre l'empat a falta de 40 segons) en canvi per l'equip visitant, va acabar molt positivament ja que ho van aconseguir un punt al final.
Cal admetre, i no seria just fer-ho, que hi ha vegades que l'esport de competició dóna lliçons de justícia. Personalment crec que el resultat de dissabte en aquest cas és un exemple. L'equip visitant va fer mèrits suficients igual que nosaltres per no perdre el partit va gaudir d'ocasions, va saber tancar-nos al nostre camp, va impossar un ritme de partit frenètic, va anar dos cops per davant del marcador i finalment va tenir l'encert i la qualitat suficient per transformar els 10 metres a l'últim suspir.
Per la nostra banda van seguir encertats de cara a porteria ( som el tercer equip més golejador de la categòria) i generem ocasions per encara fer-ne més. No ens vam ensorrar amb el 0-2 en contra, i en tot moment l'equip va tenir fe en la victòria, vam sortir amb la pilota controlada forces vegades malgrat la pressió en tot el partit del Santa Perpètua i crec que el partit va tenir estones de bon joc, com sempre animats des de la banqueta i des de la grada ( com sempre dono les gràcies als lesionats o no convocats en aquest cas Rubén i Cristian)
Lamentar doncs, els quatre punts que se'ns han escapat al últim minut,esperem que al final de temporada no els trobem en falta, hem de saber trobar mecanismes per saber gestionar els últims instants. Cal seguir treballant als entrenaments ja que TOTS els partits ens costaran i el treball els dilluns i els dijous es fonamental.
Dissabte partit a la pista del segon classificat, cal seguir i intentar sumar la setena jornada invatuts.
Finalment demanar perdó per la meva actitud de protesta al final de partit: inadmissible i totalment condenable, m'exigeixo a mi mateix autocrítica.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No fue un mal partido el del sabado,aunque personalmente tenga la sensación de perder 2 puntos,seguro que no soy el único,pero debo decir que el equipo volvió a mostrar muchas ganas de ganar,que es muy importante y de estar muy unido n todo momento.Creo que tenemos que saber gestionar nuestra renta en los últimos minutos,no lo digo por la última falta sino por las tres anteriores innecesarias.
Personalmente pienso que llevaba un par de partidos bastante tranquilo,pero el Sábado me calenté un poquito otra vez,no me fuí del partido en ningún momento pero creo que no es bueno la reiteración y exageración al reclamar las faltas(q muchas lo son,de verdad)pero pido disculpas al que le molestase y no se repetirá.
Sigo pensando que no he visto ningún equipo superior al nuestro y si seguimos trabajando el tiempo nos pondrá donde merecemos.
AMUNT XARXA!!!!!!!!Jorgito

Francesc ha dit...

Estic d'acord amb l'entrenador i crec que hauria de pagar una multa pel seu comportament....unes bambes pel txiri!!

Tot i que el partit no va ser gaire bo, em quedo amb la intensitat dels dos equips que en cap moment va anar més enllà(cosa que altres equips no entenen)

Crec que la solució està EN disfrutar durant tot el partit...i també en els moments finals!

Per últim felicitar als que aposten per una vida sana i esportiva...Ànim...

Francesc ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club