dilluns, 9 de novembre del 2009

XARXA "A" 8 CASTELLAR 5

Primera victòria a casa, tres punts molt treballats i aconseguits amb la implicació i l'esforç de tots!
I és que el resultat de dissabte no deixa de tenir força mèrit ja que l'equip rival va demostrar el perquè de la seva posició a la classificació,va demostrar tenir bones individualitats, bons xutadors i treballat sistema de cinc amb una circulació ràpida de pilota que ens va possar amb força dificultats.
Una de les claus (que hi han algunes) la podem trobar en la gran primera part a nivell defensiu, no reben cap gol, amb una actitud defensiva intensa, amb bons replegaments, bones aturades i això unit amb diferents opcions atacants va fer que el resultat de 4-0 de la primera part es quedès curt atès que vam fallar 2 dobles.
La segona part va ser diferent, l'equip visitant va demostrar la seva calitat i ens va tenir sota les cordes jugant de cinc, però encara que ens van jugar molt bé de cinc, en un sistema tan arriscat és normal que et facin gols, i nosaltres vam aconseguir-los en moments claus quan l'equip visitant es va possar a dos gols de diferència.

Així doncs sumem la quarta jornada consecutiva sense perdre, cal tenir els peus al terra, seguir treballant, s'ha de millorar molt, però el més positiu és que crec que ho podem fer i que l'equip ho comença a creure, treball i treball als entrenaments...
Ara que ve el Sr fred i que potser ve més de gust quedar-se calentet mirant la tele, cal pensar en l'alegria que tothom va tenir a l'acabar el partit del dissabte, i no ens enganyem senyors, aquesta alegria sense passar fred els dilluns i els dijous no la tindrem gaires dies, així que, ara que hem trobat el camí cal no perdre'l.
Aquest cap de setmana partit diumenge, així que més valdria deixar per divendres el sabado sabadete...

8 comentaris:

Daniel ha dit...

Gran partido y, en consecuencia, gran victoria ante un rival muy difícil. Para mí, la intensidad durante todo el partido dio los 3 puntos. Sumando también el acierto en el gol que otros partidos nos ha faltado. Muy bien todos. Ha seguir así.
Ánimo señores!

FRANCESC ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
FRANCESC ha dit...

faré un esforç i aquest dissabte no aniré de festa!! Tot sigui pel Xarxa.
L'equip ha guanyat aquest dos partits des de la humilitat de saber que només podem guanyar si tots treballem tot els minuts del partit. I això va quedar palès el passat dissabte.
La cenicienta sigue y sigue...y será la reina del baile!!

Anònim ha dit...

y no habria sido posible sin el calor que dió la grada con la presencia del Xarxa B que en todo momento animó y exclamó algún ohhh que otro... :)

Siempre Xarxa

Rayben

Anònim ha dit...

felicidades a todos.
Un gran partida, que motiva a continuar parte de la tarde de los domingos viendoos

Anònim ha dit...

enhorabuena por el resultado ante un rival complicado. a seguir asi.
carlos

joan ha dit...

He eliminat un comentari perquè estava repetit, la censura encara no ha arribat...

Anònim ha dit...

Güen partido,un poco apretadito al final,pero güeno,se supo sufrir y aguantar el resultado que hace unas jornadas no podíamos hacerlo ni con equipos de inferior calidad.Bueno chicos parece que le hemos puesto ruedas al triciclo y empieza a moverse el asunto.Vamos a seguir entrenando y jugando con esa intensidad y nos saldremos de la tabla,no se por donde...pero bueno.
AMUNT XARXA! Jorge

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club