dilluns, 1 de febrer del 2010

A.E. XARXA 4 CENTRE SANFELIU , ASSOC. E. ''A'' 7

Derrota clara i merescuda davant del líder invicte.

Anar al darere durant bona part d'un partit condiciona moltes vegades el joc d'un equip, això sumat a que davant hi ha el primer classificat que està amb un estat de gràcia impressionant, fa que jugar bé i a sobre guanyar sigui molt difícil.
El partit de dissabte penso que vam fer un bon escalfament, l'equip es mostrava molt motivat i concentrat, sense que serveixi d'excusa, potser ens va refredar el retard al començament de partit, però el cert es que el dia que menys errors defensius havíem de cometre i més encert de cara a porteria havíem de tenir, es quan més vam fallar, crec que vam fer uns dels pitjors partits de la temporada i tots vam possar el nostre granet de sorra, el primer l'entrenador per no saver transmetre la idea global de joc o a l'equivocar-se en els canvis i després un seguit d'errades puntuals en els gols contraris que ens van desestibilitzar.
No val la pena donar voltes i més voltes, cal valorar molt positivament els 24 punts aconseguits aquesta primera volta, en una lliga molt més igualada que el que demostra la classificació. Desprès de jugar contra tots els equips crec que podem perdre tots els partits que queden com podem guanyal's tots, però cal treballar i treballar, arribar puntual als entrenaments, i encara que faci fred tirar-se al terra si sóc porter o acabar una jugada encara que no hagi porter, o defensar amb intensitat encara que sigui un entrenament.
Queda molta temporada i la primera gran final és aquest dissabte contra un rival que ens va apallissar la priemra volta i contra qui personalment tinc deutes pendents.
No vull acabar l'escrit sense destacar el millor del dissabte, l'ambient de la grada: Jugadors, ex jugadors, familiars, amics... Moltes i moltes gràcies per malgrat la derrota donar sentit als dies freds d'hivern. Aquest dissabte et necessitem: EL XARXA ENGANXA!

3 comentaris:

javi ha dit...

Bastante de acuerdo con el resumen de Joan. Me quedo con la actitud de todos (jugadores y público) sin bajar los brazos hasta el último segundo.
Realmente daba envidia (sana, por supuesto) ver el ambiente del sábado. Así seguro que aún iremos a más.

Anònim ha dit...

La verdad es que el ambiente fue brutal. A este paso conseguiremos entre todos que la Bombonera de Horta se quede pequeña!!!.

4.-

FRANCESC ha dit...

Des de la grada es veu tot bastant diferent. Segons el meu parer el Xarxa va tenir moments (potser no gaires) en els que va tocar la pilota amb velocitat ( com ho fa quan l’altre equip ho exigeix). El problema principal de la derrota es va centrar en errades que aquests equips no perdonen. Hi va moments del partit en els que tothom va treure el millor d'ell mateix però haurien d’haver estat més per guanyar. L'actitut va ser positiva DURANT el partit. Ara toca analitzar si tothom va fer TOT el que estava en les seves mans per guanyar aquest partit (i que cadascú analitzi aquest TOT)
Ànims pel dissabte!! Espero tornar aviat al 100% ( de les meves possibilitats)

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club