diumenge, 9 de maig del 2010

SANG CULÉ 6 XARXA"A" 3

Nova derrota marcada per els absències en forma de lesions, sancions i compromisos lúdics.
El que escriu la crònica està emmarcat dins del grup dels lesionats ( residents a casa) alhora que també sancionat.
Per quest motiu la crònica d'un partit que hom no ha vist i només coneix detalls del que l'han explicat alguns dels presents no és coherent fer-la.

Això si, aquesta derrota a falta de 12 punts per a disputar ens deixa a sis punts del descens, però amb dos handicaps importants: els rivals que ens queden tres s'estan jugant l'ascens a territorial i sobretot la dinàmica negativa que ens envolta.
Cal ser positius però, dissabte vinent recuperem 4 jugadors i cal recordar que aquest equip sap jugar contra rivals forts, és per això cal confiar amb nosaltres mateixos i entrenar, entrenar, entrenar.

Personalment penso, que el camí que ens ha portar fins aquí, cal revisar-lo en el moment oportú, potser ara no és el moment i ara cal estar units més que mai.

Ànim i endavant.

Espero, desitjo i ansio poder estar amb vosaltres dijous!

1 comentari:

FRANCESC ha dit...

partit el que no van faltar les ganes i la lluita, però on les errades individuals i col·lectives van passar-nos factura... és en aquests moments difícils i davant la pitxor ratxa en la història del club en els que hem de demostrar la nostra vàlua... estic convençut que ho intentarem amb totes les nostres forces!!... i si algú té un amic argentí a fer-li fitxa!

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club