dimarts, 5 d’abril del 2011

XARXA "A" 1 CERVELLÓ 2

Partit al meu entendre avorrit el que vam viure dissabte al poliesportiu. Només la incertesa i l'emoció del marcador van ser les notes destacades d'un partit on un cop més (i en van unes quantes) l'equip va demostrar una total manca de punteria i encert de cara a gol.
Davant d'un equip que com ja sabíem va defensar molt endarrere , l'equip no va saber trobar solucions; la circulació era lenta i no obríem suficient el camp, això feia, que el Cervelló estigués còmode i pogués sortir a la contra molt ràpid i molt bé.
Els últims minuts jugant de cinc es va tornar a evidenciar la importància d'entrenar molt aquests recursos si de veritat es vol treure profit.

Perdoneu la brevetat, són dies de molta feina poc temps i MOLTA son.

2 comentaris:

Daniel ha dit...

Un detalle, el resultado fue 1-2.
Estoy de acuerdo en que no supimos jugar contra un equipo cerrado atrás. No hundimos las bandas y no supimos encontrar huecos. Jugando de 5 pasó exáctamente lo mismo. No sabemos jugar de 5 y quedó claro tanto en el entreno como en el partido. Para mí, lo más negativo, los gritos y críticas entre nosotros por malas acciones en medio del partido. Si entre nosotros no nos animamos en los malos momentos, ¿cómo queréis conseguir buenos resultados?
Señores, esta parte es muy importante y cada vez más nos olvidamos de ella. Apliquémonos por favor.
Ánimo!

joan ha dit...

ja he fet la rectificació, gràcies Dani.
En tot cas estic molt d'acord amb la teva reflexió, diu poc de la maduressa com a equip.
Heu demostrat molts cops que sabeu estar i sabeu fer equip, ànims!

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club