dilluns, 19 de novembre del 2007

A.E. XARXA "A" 5 METACOM CORBERA 1

I va ser certa la dita que darrera després de la tempesta ve la calma... encara que alguns aquesta tempesta era més una borrasca interminable. L'equip va guanyar, va recuperar l'alegria i esperem la confiança.
Gairebé tots els de l'equip, heu vist algun partit des de la grada per a diferents raons ( Mateu, bé per venir) i sabeu que és molt diferent de com s'interpreta un partit sent protagonista directe d'ell, o sent espectador, encara que sigui part interessada del partit.
Aquesta última visió és la meva, ja que vaig veure tota la primera part des de la graderia i un xic de la segona.
Des d'aquest punt de vista, puc dir a grans trets que personalment el partit va estar en tot moment controlat per nosaltres, vàrem saber portar la iniciativa i la impressió que feia des de la graderia, era que l'equip en qualssevol moment marcaria, i encara que va costar inaugurar el marcador, les ocasions clares no deixaven d'arribar.
Estareu amb mi que després de dos derrotes seguides i a més per resultats abultats aquesta victòria ens ha de fer agafar confiança per encarar els propers partits
Personalment crec que no hem de caure en dos errors: Primer, no hem de ser tan optimistes com en el primer partit i pensar que podem ser campions del món, però tampoc cal pensar com en el darrer partit i pensar en el descens de categoria, I tampoc podem caure en l'error de valorar el nostre partit prenent coma referència l'altre equip, si ho fem així, us convido a veure els resultats d'aquesta setmana i veureu com aquesta lliga des de l'últim al primer està igualada i tothom pot guanyar a tothom (beneïda igualtat). Espero que se m'hagi entès.
Alegrar-nos que després de molt de temps es veiés una banqueta amb tot de jugadors del primer equip, toquen fusta i poc a poc els lesionats siguin menys i als entrenaments puguin millorar gràcies a aquest fet.
Bona setmana!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

En un dia tan solemne como hoy (20-n)podemo cantar el aleluya por la victoria de mlos tipos esto del red.
Y como yo soy más xulo q nadie publicaré 2 vece mi comentario
er faxa del red

Anònim ha dit...

En un dia tan solemne como hoy (20-n)podemo cantar el aleluya por la victoria de mlos tipos esto del red.
Y como yo soy más xulo q nadie publicaré 2 vece mi comentario
er faxa del red

Anònim ha dit...

Encima que se gana un día que no veo el partido encima me siguen faltando crónicas de gente habitual, pero qué pasa?
Tengo una pregunta para usted? La gente aún está celebrando la victoria?
Felcicidades Er faxa, lástima que ayer fué un día nublado y te pudiste poner cara el sol no?

Anònim ha dit...

Buen partido y ansiada victoria.Josete.

Francesc ha dit...

Es que som bons!!

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club