dilluns, 19 de novembre del 2007

A.E. XARXA "B" 5 UNIVERSITARI 5

Excepcionalment, la crònica del partit la farà un servidor ja que l'entrenador Javi no va assistir al partit:
Segon empat, segon punt de la temporada i segon de consecutiu, el que ens dóna una idea de la línia de progressió de l'equip. Queda molt lluny la imatge dels primers partits de la temporada, poc a poc, i gràcies a la constància en els entrenaments el col.lectiu comença a donar senyals de ser un equip.
Hi han algunes diferències respecte a anteriors partits: La principal, al meu entendre, és que vàrem portar en tot moment el pes del partit: més possessió i més oportunitats. Una altre diferència va ser el fet de marcar cinc gols i marcar gols de contraatac.
Al igual que en el partit del dijous, vàrem saber remuntar en tot el moment el partit: del 0-1 vàrem passar al 2-1, i del 3-5 amb 6 minuts vàrem possar-nos 5-5 i vàrem disposar d'un 10 metres per a guanyar. Això és el que ha de quedar, l'equip no es va enfonsar, com en anteriors partits, i va tenir fe en Ell mateix per poder remuntar.
Però també cal remarcar que seguin sent massa tous en defensa, cometent errors individuals i col.lectius que en una categoria com primera, et costen més d'un disgust, per posar dos exemples defensius: No poden arribar pilotes al pivot contrari amb tanta facilitat, les cobertures no es tanquen el suficient, El 1x1 defensiu ha de ser amb més intensitat i sense entrar de cop, (provoquem faltes absurdes o permeten que ens regateixin amb molta facilitat) En atac la rotació poc a poc comença a agafar forma, però ens falta paciència i saber que fer quan un equip es tanca. I sobretot no deixaré d'insistir en el contraatac, cal activar el "xip" per sortir com a bales (coi que sou joves, la majoria!)
Finalment, voldria insistir en el fet que som un equip, jo guanyo si l'equip guanya, jo perdo si l'equip perd. No estem a cap lliga del CEEB ni a la lliga SABA o a cap lliga intersetmanal, estem en una lliga federada, això implica que s'han de guanyar els partits i per això hi han moments que han de jugar o venir als partits la gent que l'entrenador consideri millor, o que en aquell moment està millor preparats. I dins del partit han de jugar els que millors estan preparats.
Per què ho dic tot això? Per què personalment crec, que quan tothom prengui consciència de quin rol té dins de l'equip, que és el que pot aportar, les seves virtuds però també i molt important sigui conscient de les seves mancances la seva aportació a l'equip serà més gran.
LLàstima que hi hagi gent que això encara no ho assumeixi i no vingui als entrenaments de l'A quan se li demana, o no vingui a animar als seus companys quan està lesionat o no convocat, en la mida que això ho anem fent la maduressa de l'equip es notarà i el col.lectiu hi sortirà guanyant.
Aclareixo que aquest últim paràgraf és un comentari molt personal, i no compartit per a molts.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Anjal, otra vez te escaqueas de tu comentario? te paga más el foro del doble penalti por publicar allí? me gusta tu manera de escribir.. que tio!

Aladino? jugaste con gallumbos? lástima de no verte en la grada

Anònim ha dit...

jajaja!!va venga, ya no faltare más a nuestra cita de "La crónica de anJal".

ahi va:(copiada de doblepenalti, es que ahi la lee mas gente...:P)

'Un altre puntet al sac!partit maco per que ens hem anat remontant constanment. Comença el partit i tenim la possesio, i les oportunitats, no arriba el gol, ells en un moment donat una ocasio(per culpa meva..) i un gol. 0-1. Jugada següent i fem el 1-1(amb mes cor que cap), despres en una contra 2-1. S'igualava el partit en possesió, i el seu capi ens enxufa un bola l'escuadra inevitable de parar. 2-2. Agafem una altre vegada força i fem el 3-2 que vam anar als vestidors. Comença la segona i ens claven 3 gols!3-5!!!nosaltres ratllats però sabent que podiem guanyarlos!no hi havia tanta diferencia, haviem anat als vestidors amb superioritat i convençuts de guanyar! quan quedaven uns 7 minuts ens vam espavilar i vam fer el 4-5, despres d'un doble el 5-5, i a l'ultima ocasio vam tenir un ultim doblepenal que vam fallar. Però felicito als meus companys per l'actitud de esperança que crec que es molt agradable veure-la.'

Ya està preguntón...asi esta mejor, verdad?

es que como nadie de mi equipo dice nada, supongo que nadie la lee, por lo que dejo de postear. Seria interesante que alguno más la pusiese(el foro no se come a nadie!!)

Un saludo

Anònim ha dit...

Venga va, postearé tambien la cronica del partido contra la prose, aunque no se haya puesto una nueva entrada.(Joni, la plataforma 'El xarxa B tambien existe' tendrá que volver a fundarse...jejejje!!)

ahi va:
'Partido igualado. Ellos muy bien en su pista de patinaje que en un quiebro tardas 3segundos en arrancar, al principio nos costo un poco, pero despues ya estavamos bien en el campo. Creamos ocasiones para los dos equipos. El arbitro lo pitava todo, todo. Pero bueno...que se le va a hacer? A mediados de la primera nos hacen una jugada de estrategia y nos meten gol. Tienen muy bien trabajadas las jugadas de corner, y faltas. al final de la primera nos hacen penalti y marcamos. 1-1 al descanso. Empezamos la segunda, ellos teniendo mas el balon, pero nosotros tambien achuchabamos. En una jugada de pícaro metemos gol de saque de banda i rebote al contrario, nose que hacia su portero en el punto de penalti, si saco de casi corner...jejeje! 1-2, nos juegan de 5 y a 3 min del final 2-2 por un depsiste.Bien jugado por parte de mi equipo que ya vemos la luza de la victoria!!!'


Un saludo!

Anònim ha dit...

Opinare yo del partido, xa k no solo el kapi lo aga ;)..
EL partido fue bastante divertido xa la aficion xo xa nosotros no.. La verda s k n defensa seguims stando mal, y enkajams un ùñao d goles tontos.. Mirando la klasificacion, somos el ekipo mas goleao, y eso no puede sr! Ay k sr km el valencia (ace uns años.. xD!), krear un fortin ay atras y salir al kontratake kn velocidad! No obstante, se va viendo mejoria n el ekipo ^^, komo dijo el pitoniso anyal.. xD! A seguir mejorando!!

P.D: Pido xdon x ls fallos n defensa xDD!! (Y mi plataforma aladino?? ajjaja)

Croux

Anònim ha dit...

Yo si que la leo, gracias Anjal, después del diario de Patricia mi segundo pasatiempo favorito es leer La crónica de Anjal.
Sr Croux por cada X y por K que pone en su comentario si se le pagan a 5 euros la letra se hace millonario.
De todo corazon espero que haya nacido una gran competencia literaria al sr Anjal.

Anònim ha dit...

Si hace falta se escribe bien, pero iba escaso de tiempo. Le ruego que me disculpe, señor preguntón.

Mister Crouch

xDDD

Anònim ha dit...

Me toca entonar el mea culpa respecto a la crónica del partido de la prospe. Me tocaba a mi pasársela al joni, pero con la convocatoria del vienrs y el siguiente partido... se me pasó.

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club