dilluns, 12 de novembre del 2007

A&M ASSESSOR SPORTING 77 5 XARXA "A" 0

Ara toca vendre optimisme! ja que per despendre pessisme ja s'encarreguen altres als bars o als seients de darrere del cotxe. És molt més fàcil veure el got mig buit que no pas mig ple, però la meva tasca i el meu convenciment és intentar que tothom comenci a veure aquest got d'una manera diferent.
I la primera manera de fer-ho és involucrant-se tothom, assumint la nostra part d'errors. Només sent conscients ,nosaltres mateixos podrem trobar el millor camí.
Personalment no em preocupa els resultats que em fet fins ara, cal tenir memòria històrica ( i no fer com el PP) i recordar que l'any passat i altres ja vàrem tenir una ratxa dolenta de resultats, que altres anys hem patit golejades que fan mal, però que no et queda altre remei que assumir-les i agafar forces per a la setmana vinent.
El que més falta fa ara és no buscar culpables, no buscar excuses i no posar dits acusadors (és solució això?) el que fa falta es venir a entrenar i entrenar amb ganes, cuidar-se per no caure lesionat, recolzar a l'equip ( gràcies Cata i Francesc) i jugar concentrats el dissabte vinent.
Repeteixo, no caiguem en el desànim, no ens rendim tan fàcilment, queda molta, molta lliga per endavant i els dos últims partits els hem perdut i punt.
Fent un gir al comentari, vull també remarcar que cal ser conscient de les nostres limitacions, no m'agrada opinar en públic sobre els rivals, ni per bé ni per mal, però també hem de ser conscients que els rivals juguen i que en alguns casos són millors que nosaltres. I que aquestes darreres setmanes hem jugat contra equips que ara per ara són millors que nosaltres. I punt.
Si lluitem podem perdre, però si no ho fem estem perduts!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

vaya, vaya, vaya, ni Daniel, ni ryben, ni Josete, ni chiri hasta ni el er faxa del red dicen nada del partido.
tendré que volver a empezar a venir a veros, jejejejeje
Venga nois Força XARXA
No revelo mi nombre por si acaso me tentais...

Anònim ha dit...

Bueno anónimo,veo que me echas de menos.Creo que el sabado empezamos muy bien y durante 10 o 15 minutos fuimos mejores,pero que perdimos el partido por 10 min por causas ya comentadas en entreno.
Nada más,a seguir trabajando y dar cada uno lo máximo para salir de esta racha negativa.
Ah! Jony en mi modesta opinión el sporting no tiene este año mejor equipo que nosotros aunque de momento sí pq nos gano.Josete.

Daniel ha dit...

Ya voy, que ansias. Como dice Jose, el partido ya se comentó el lunes en el entreno y quedó claro. Esos 8-10 minutos últimos de la primera parte en los que bajamos la intensidad y supieron aprovecharlo.
Ahora a trabajar, a aprender de los errores y a dejar atras esos dos partidos perdidos fuera de casa. Este sábado toca ganar y a por ello que vamos.
Forxa Xarxa!
Daniel.

Anònim ha dit...

mejo me callo

er faxa del red

Anònim ha dit...

mejo me callo

er faxa del red

Anònim ha dit...

siguen los mimos vicios, e insisto q hasta q no se hable muy seriamente con las vacas sagradas q todos sabemos bien quien son sobre su dedicacion al club no vamos asi a ningun sitio

Anònim ha dit...

Supongo que si no vamos a ningún sitio, es poque tu si tienes claro hacia donde deberíamos ir.
Somos todo oidos. Cualquier ayuda será bien recibida. Y si encima nos dices a quien debemos dirigirnos (por el anonimato, más que nada), ya será estupendo.

Anònim ha dit...

vaya tela!poca gente mira por el bien del club, el 'codigo interno' del xarxa se necesita ya!
Una opinion, por que hablas tu con las vaquitas?
Javi, si no se va a ningun sitio, no tiene porque saberse donde tenemos que ir, puede ser que todos estemos perdidos, no?
Firmado: una opinion para que la gente piense, no para que se critique.
es anonimo, pq depende quien escribe se toma de una forma u otra.

Anònim ha dit...

vaya, vaya, vaya, parece que mi llamada a dar la opinón ha surgido efecto, bueno el lesionado chiri se ha callado.
Josete: Si en 15 fuiste mejores y en 10 lo perdeiste, ¿qué hicisteis el resto del partido?
Daniel:Por qué es usted siempre tan positivo?
Er faxa para decir lo que dice lo ha de decir dos veces, suerte que no ha mucho.
Sigo sin revelar mi nombre no sea que...
A ver si ganais el sábado, estaré mirando.

Anònim ha dit...

estoy de acuerdo con anonimo. solo se pierde por 10 minutos? no lo creo. tiene q ver con la actitud. Y en eso josete va muy equivocao.

y espero que no te moleste que no te de ni mi nombre ni mi telefono javi. no creo que sea necesario.

Francesc ha dit...

jo no he parlat per por a que el rei em mani callar.
El partit del dissabte es va perdre perquè l'altre equip va ser millor i ja està.
També crec que em de pensar en positiu i està clar que alguns no ho entenen o altres no entenen el sentit satíric d'alguns comentaris. Aquí estem per pasar-ho bé. NO??

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club