dilluns, 3 de desembre del 2007

XARXA "A" 10 SPE 92 7

Disset gols són molts gols, si el gol tal com diuen és la salsa del futbol (en aquest cas futbol sala) podem afirmar sense cap mena de dubtes que el partit del dissabte va ser una magnífica i rutilant salsa culinària.
Amb aquest resultat també podem constatar que la vessant ofensiva dels dos equips va guanyar a la part ofensiva (que ningú a aquestes alçades vagi dient que la davantera va guanyar a la defensa) en el nostre esport des de el porter al darrer jugador de pista ataca i alhora també defensa. O sigui que podem sentenciar que vam estar molt encertats de cara a porteria (la creu del últim partit a fora) però tot cal dir-ho vam estar molt tous en defensa.
Va ser un partit estrany, on hom pensa que la victòria mai va estar qüestionada però que no vam saber matar el partit i això va proporcionar que l'equip contrari pogués pensar en la remuntada. Ens cal ser més “llestos” , saber conduir el ritme del partit i jugar amb el temps i el marcador a favor. D'un 4-1 als 12 minuts vam passar a un 4-4 als cinc minuts de la segona part. I després d'un 10-4 vam passar a un 10-7 a falta de 3 minuts.
Des de el primer minut l'actitud de l'equip va ser molt positiva (continuació del partit del CET 10), vam saber moure la pilota a un ritme adequat per a crear possibilitats d'un contra un i de superioritat ofensiva acabant moltes jugades en segon pal. En defensa, l'equip rival ens creava dificultats perquè tenien bons jugadors tècnics que ens desbordavant fàcilment i tardaven en venir les cobertures, però vam aprofitar molt bé la rapidesa en la transició a l'atac per a poder culminar bones jugades al contraatac.
En definitiva ja tenim 13 punts i mirant els resultats que s'estan donant en aquesta lliga, podem dir que cap equip està molt per sota ni cap equip està molt per sobre, que tots ens poden guanyar però alhora també podem guanyar a tots, això si, cap partit es guanyarà sense suor, sense esforç, sense intensitat , sense concentració, sense ganes ni sense ENTRENAR.
I amb això volia acabar, entenc que fer entrenaments amb 6 persones pot desmotivar als jugadors, permeteu-me que us digui que jo he estat jugador ( mediocre per cert) he estat entrenador ( no gaire menys mediocre) però sense cap mena de dubtes és molt més complicat, trist o desmotivant si voleu, per a un entrenador dirigir un entrenament amb aquest número de jugadors que per un jugador assistir a l'entrenament. Us demano que contínuem venint a l'entrenament els que contínuament veniu (amb les ganes que ho esteu fent) i esperem que les lesions, la feina i demés qüestions que estem intentant solucionar puguin fer que els entrenaments hi hagi més gent i es permeti entrenar millor i més divertit per a tots.

3 comentaris:

Francesc ha dit...

Importantíssim guanyar el partit del dissabte, sempre sota el meu punt de vista...
Mira que seríem bons si fossim capaços de mantenir un resultat i jugar amb calma, però això en el nostre esport és difícil i només cal mirar el Barça-Pozo.
Ànim i a seguir treballant i disfrutant!

Anònim ha dit...

Mal partido pero importante victoria,hay que controlar mejor el partido como dice txiri,mejorar en defensa e intentar matar el partido.Josete.

Anònim ha dit...

esto menda marcan muxo pero no defiende na.
Ar meno ultimamente le meten raza iberica...
er faxa del red

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club