dilluns, 3 de desembre del 2007

XARXA "B" 7 SAGRADA FAMÍLIA 3

Després de vuit jornades finalment arriba la desitjada primera victòria, tres punts molt importants que esperem ens permetin agafar la confiança necessària per començar a fer coses importants el que resta de lliga.
I es que si miréssim el primer partit que vam jugar a la primera jornada i aquest de la vuitena veuríem un equip totalment diferent: amb més mobilitat, amb més concentració, amb més ordre defensiu, amb no tanta bogeria atacant etc etc.
Davant d'un equip rival que ens guanyava amb experiència ( molt important) i amb tècnica individual, nosaltres vam saber disposar de les armes que teníem: ordre defensiu i joventut. Tot i això aquesta joventut ens fa males passades i ens provoca fer errades que el temps i l'experiència poc a poc va guanyant. Diuen que de les errades s'aprèn, sembla que així ho vàrem fer, i tot el que es va parlar durant la setmana va sorgir efecte i aquestes errades poc a poc i amb entrenaments van disminuint.
Els que vàreu estar en el partit sabeu que el resultat és talment enganyós, a falta de tres minuts el marcador era de 4-3 i l'empat semblava més aprop que el cinquè gol, però les ganes per empatar el partit per part d'ells i el fet de jugar de cinc va ser determinant perquè marquéssim tres gols més i anéssim a la dutxa més contents que mai.
En definitiva, tenim ja 6 punts, hem demostrat que som capaços de guanyar i no només d'empatar(per si algú ho havia dubtat), estem començant a recollir els fruits que l'entrenament provoca i ara que arriba el fred, les tentacions d'estar calentó al sofà de casa... ara es quan doncs, s'ha de continuar dia a dia treballant als entrenaments, aquest és el camí, voleu més proves que el partit del dissabte?



PD I: Primera part del partit del primer equip, assistència de l'equip B a les grades, primera part del partit B, assistència de part de l'equip A a les grades, penso que això és el principi per a construir alguna cosa més que dos grups de persones.
PD II: Aladino y Fuentes a la graderia de B, m'alegra que jugadors que no juguen un partit estiguin al partit, ja he comentat massa vegades perquè. (gràcies per fer-ho)

3 comentaris:

Francesc ha dit...

Moltes felicitats per la victoria i a seguir creixent. La clau serà no oblidar d'0n venim i seguir treballant amb humilitat.

Anònim ha dit...

Molt bé noiiis! com es nota quan no vaig! jajaj guanyeu i tot!XD

Vinga fora conyes, seguim treballant i millorant coses que encara ens queda! podem arribar lluny si ens ho proposem!!!




Salut i rebeldia

Anònim ha dit...

mi crónica:
'empieza e partido y al poco tiempo de empezar un jugador nos coge la espalda y mete gol con una tranquilidad abismal(como se nota la experiencia). Teniamos la iniciativa en ataque, cosa que ya suponiamos antes de empezar, defendian a medio campo, aunque nosotros pensabamos que se meterian mas atras, en una jugada metemos el 1-1, y seguiamos creando mas o menos peligro. En un golpe de suerte metemos un golazo impresionante, desde medio campo un centro-chut que se come el portero del SAFA...un golazo! asique nos metemos 2-1 y en un corner antes de finalizar la primera 3-1. Empezamos la segunda nos meten el 3-2, empezamos a ponernos nerviososo( nosotros somos jovenes ellos son veteranos, asi que imaginaros, nos tenian donde querian) nos meten el 3-3! alli volvieron los fantasmas del empate o de perder otro partido...empezamos de nuevo a jugar y a tener el balon, ellos mas desgastados, les costaba el repliege, asique que en una contra, golito, y 4-3! juegan de 5, robamos 2 balones y 2 goles, 6-3 y se ponen otra vez de 4, y les marcamos el septimo de jugada al 2º palo.'

Muzas estoy buscando aun tu comentario...xD
ponlo por aqui aunque sea de otro partido!!

Vaya crack de tio, 2 partidos, 1 empate i una victoria!muzas seleccion!

A ver si este sabado ganamos y nos metemos por mitad de tabla!

un saludo y suerte!!!

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club