dilluns, 17 de desembre del 2007

XARXA "A" 3 GORNAL GUADIANA 2

La incertesa del marcador potser va ser el més destacat del partit del dissabte. La victòria aconseguida a les acaballes del partit dóna un plus de mèrit al treball realitzat el dissabte.
És cert que el joc va ser menys fluït que en els darrers partits disputats a casa, també és cert que la concentració defensiva segueix sent el nostre taló d'Aquiles d'aquest any, però no deixa de ser també cert que l'equip mai va perdre el control del partit, la possessió de la pilota i davant d'un equip que jugava molt bé al contraatac i que tenia el porter com a primer home a l'hora de començar les contres ( el millor equip en aquest aspecte que he vist aquesta temporada) el Xarxa va saber no possar-se nerviós confiar amb les seves armes i treure el partit endavant remuntant per dos vegades el marcador advers.
Els punts guanyats el dissabte deixen constància que el futbol sala és un joc, i en aquest joc intervenen molts factors que fan que el resultat final no sempre sigui una referència del que s'ha vist el terreny de joc. El Gornal per cert justos potser és mereixia millor sort dissabte, potser el més just hagués estat un empat però també resulta evident que hi han hagut diferents resultats aquest any en contra que no mereixiem nosaltres, però tots aquests factots fan gran a l'esport i deixen forat a l'emoció.
Dijous juguem a l'aplaçat a la pista del Cervelló ( molt bon equip) caldrà abrigar-se molt i jugar ben concentrats si volem seguir endavant amb els resultats.
EL millor del partit: L'actuació d'en Dani (l'obligació del porter es parar, però cal mencionar les seves aturades)
El pitjor del partit: La lesió de Txiri ( sortim d'una lesió per entrar en un altre)

4 comentaris:

Francesc ha dit...

Important guanyar quan l'altre equip apreta. És cert que no vam fer un gran partit i que a vegades volem arribar masa ràpid, però també és cert que mai s'ha de meys tenir al contrari i també que vam lluitar força. Crec que aquest any hi ha un gran nivell a la competició. Penso que els altres equips també juguen i que la millor arma és treballar des de l'humilitat.
Dubto que el dijous pugui jugar, però en qualsevol cas m'abrigré per no perdrem detall!

Anònim ha dit...

¿Es la Navidad la que hace que la gente ya no escriba? pues el día que se pierda ya me dirás... ni Josete, ni Dani, ni el faxa del red ¿ será que ya no va a los partidos?
PD Yo no estaba pero me han dicho que deberiamos haber ganado de goleada (nótese mi sutil ironía)

Anònim ha dit...

Lo mejor el resultado y el partidazo de Dani.MUY MAL EN DEFENSA cosa que se está repitiendo ultimamente,cuidado.Josete.

Daniel ha dit...

Importante victoria ante un equipo nada fácil. Estoy de acuerdo en que no andamos finos en defensa y hay que mejorar si queremos ganar partidos. El jueves otro muy complicado contra la Palma. Esperemos que lo peor sea "sólo" el frío. Ánimo Xarxa!

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club