divendres, 21 de març del 2008

XARXA "A" 4 SPORTING 3

Després de 4 partits sense conèixer la victòria per fi, aquesta va arribar. Una victòria molt treballada, davant d'un rival que va possar les coses molt difícils.
La imatge de l'equip va a tornar a ser la de dissabte passat contra el líder, molta intensitat, concentració, fe en la victòria... però a diferència de l'anterior partit, aquest, el resultat va ser positiu per a nosaltres.
La diferència més gran respecte a anteriors partits va ser, al meu entendre, que l'equip no va baixar el ritme de joc de la primera part a la segona, com ja ens tenia acostumats en els últims partits, això va ser clau per arribar als últims minuts amb opcions de victòria i aquesta va arribar a falta de pocs minuts quan Xavi feia el seu segon gol de la tarda.
Així doncs l'equip es planta amb 29 punts, cada vegada amb més opcions de mantenir la categoria (ja estem a 16 punts del penúltim classificat) i queden per disputar-se 24 punts), això si cada cop més lluny dels equips que estan essent més regulars.
Així doncs aquests partits que queden hem d'intentar acabar el més a dalt possible ja que la diferència entre nosaltres i el antepenúltim classificat és tan sols de 7 punts.
gols:
1-0 Juanitu
2-1 Xavi
3-2 Juanitu
4-3 Xavi

1 comentari:

Francesc ha dit...

Moltes felicitats a l'equip! No vaig poder participar en el partit perquè estava concentrat a gran alçada per recuperarme del trimestre.
Estic molt content per la victòria...clar que...l'entrenador sembla superticiós...potser voldrà repetir convocatoria...merda!!!
JO VAIG ENTRANAR DILLUNS AMB EL B (Diguem pilota, però no hi havia ningú del A)
txiri...el topo

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club