dilluns, 7 d’abril del 2008

XARXA "A" 6 CET 10 BESÓS 5

Minut 6 de la segona part: L'equip visitant fa pujar el 0-4 al marcador, ja han passat 26 minuts de partit, Minut 18'30 de la segona part, Txiri fa el 6-5 definitiu. entre el 0-4 i el 6-5 han passat 12'30 minuts.
Títol de la pel.lícula: El Xarxa de les dos cares.
La primera cara és una cara que fa pena, sense ganes, sense il.lusió, apàtica podríem dir, amb intenció de fer però sense fer, (un quiero pero no puedo) que diríen els castellans. L'equip rival tancadet darrera, sortia sense gens d'oposició al contraatac. Els nostres replegaments els fèiem a una velocitat pròpia d'una iaia (però sense les ganes de una iaia). La nostra cara feia caure de vergonya els pocs aficionats (però bons aficionats) que veiem el partit des de la grada: des de la mare patidora, la dona optimista, la novia somrient, el ultra urbano etc etc fins a hom indignat i resignat. Durant aquesta primera part no podia creure que un equip fos capaç de posar tan poca intensitat a un partit. Es cert que l'equip rival es jugava més que nosaltres, es cert que la posició a la classificació ens fa estar en terra de ningú, però també es cert, això creia jo, que juguem per divertir-nos, per passar-ho bé, i dubto molt que hi hagués algú del Xarxa que amb la cara que mostràvem aquesta primera part s'ho estigués passant collunudament. Em costa creure que hi hagi algú que jugui sense ganes, és més, crec que aquesta cara de la primera part hi hauria jugadors que es resistien a fer-la, però hi han dos certeses: el dolent és contagiós i/o tots som equip i hi ha cops que s'ha de generalitzar.

La segona cara del Xarxa, la que va del 0-4 al 6-5 definitiu,Com es produeix aquest canvi? aquesta metamorfosi? potser hi haurien moltes raons, jo he intentat trobar algunes: el dos gols seguits nostres, ens fan creure en la victòria i això fa pujar la intensitat. La pressió de la segona part no té res a veure amb la de la primera. Hi han jugadors que revolucionen partits amb la seva velocitat i això encomana a la resta, L'equip rival amb clara dinàmica perdedora baixa el seu ritme. L'expulsió del seu porter ens dóna avantatge numèrica que per una vegada aprofitem.
Tot i això l'equip rival aconsegueix marcar i empatar el partit, però com el guió del partit era acabar amb cara somrient el partit a falta d'un minut i mig marquem el gol de la victòria, un gran gol això si.
Així acaba la pel.lícula, una americanada, si voleu, ja que acaba bé, però la vida real no tot són pel.lícules, i menys americanes, així doncs demano, en nom de les poques persones que amb ganes venim a veure els partits o intentem fer quelcom més pel club, que en els propers partits només veiem el Xarxa de la bona cara: una cara alegre, riallera, però amb intensitat i amb ganes.

PD: Per a un dels més fidels lectors de la pàgina he de dir que en aquesta crònica no he fet menció als 35 punts que ens donen ja la salvació matemàtica.