diumenge, 26 d’octubre del 2008

SPE 1 XARXA "A" 9

Regirant per les hemeroteques del club hauríem de buscar si la victòria d'aquest diumenge no ha estat de les més àmplies dels deu anys d'història del club, si més no, si que ha estat la més clara dels tres anys de permanència en aquesta categoria.

L'equip rival s'ha presentat amb un sol canvi, això ha fet que el plantejament del partit hagi variat respecte a altres partits. S'ha intentat des de el primer moment desgastar físicament a l'SPE per a poder aprofitar la superioritat física i així ha estat, desprès dels deu minuts inicials en que no s'ha mogut el marcador, poc a poc han anat arribant els gols, en ràpids contraatacs i en accions col.lectives i individuals. Al descans s'ha arribat amb un 0-5.

La segona part ha tingut en els seu primers deu minuts el mateix caire que a la primera, l'equip rival ha intentat pressionar però físicament no arribaven i nosaltres hem seguit defensant a dalt recuperant ràpid la pilota.

Els nervis de l'equip local per l'abultada derrota han fet que es produïssin entrades fortes i algunes picabaralles innecessàries, per això els últims minuts s'ha intentat mantenir el control de pilota i no arriscar més del necessari.

Per a destacar positivament:
-L'encert de cara a porteria, altres dies amb les mateixes oportunitats o amb més, no estem tan encertats.

-El debut a la porteria d'Àlex aquesta temporada desprès de la seva greu lesió, un motiu d'alegria i esperança, parades de mèrit i assistències de gol.

-"El saber estar" dels capitans de l'equip en moments delicats.

-L'autoformació: quinze dies sense entrenador i l'equip millora amb joc i resultats.

Per a millorar:
-La manca de puntualitat provoca que el temps i la intensitat de l'escalfament baixi, alguns han de procurar millorar en aquest aspecte.

-La velocitat de pilota ha de ser més alta.

-La falta de recursos ofensius en córners i jugades de banda (mea culpa també)

-Hem de saber llegir el resultat i el joc de l'equip rival per a no caure en expulsions o provocacions.

-La lesió de Cata que esperem no sigui res.

Queda molt camí per a fer i moltes pedres que saltar, però l'important es que estem pel bon camí.