diumenge, 2 de novembre del 2008

XARXA "A" 2 CASTELLBISBAL 3

Primera derrota a casa de la temporada!

Hi han vegades que les derrotes són conseqüència de falta d'intensitat, de concentració, de desgana etc etc. Totes les derrotes fan mal i deixen regust amarg, però aquest regust té gustos diferents segons com es produeixin aquestes.

El regust que deixa el fet de perdre aquest dissabte és una barreja de satisfacció i de ràbia, satisfacció perquè s'ha perdut contra un bon equip, un equip molt treballat físicament, amb bones individualitats, amb una velocitat de pilota molt alta i amb un joc de recolzament amb el porter molt treballat. Tot això sumat a la facilitat econòmica com a club, fa que un club humil com el nostre pugui estar content...

Però desprès de veure el partit i d'acabar el resultat tan apretat, no deixa d'haver-hi un component de ràbia, ja que l'empat va estar molt aprop i amb una mica més d'encert (cal aplaudir les parades del porter de la segona part) potser fins i tot el tres punts.

Cal dir que la primera part, el 0-1 en que va acabar, reflectia el que es veia en el camp, i potser un 0-2 o 1-3 no hagués estat estrany, l'equip visitant tenia molt més la pilota i la seva pressió ens feia perdre molt ràpidament la pilota, ens costava fer circular la pilota amb rapidesa i la seva defensa recuperava la pilota amb facilitat.

A la segona part, encara que la tònica va continuar igual, la nostra velocitat de pilota va millorar molt i fruit d'això van arribar les ocasions que van mancar a la primera part, tot i això, amb un gran contraatac ens feien el segon, malgrat tot, l'equip mai va perdre la seva fe i van retallar el marcador amb un gol de Cristian. Al final van venir dos gols més de cada equip ( El nostre d'en Jose) que van mantenir l'emoció i la incertesa del marcador fins al final.

Esperem que aquesta derrota no faci minvar la bona feina de l'equip els últims partits i als últims entrenaments, la lliga és molt llarga i crec que podem fer un bon paper si seguim per aquest camí.