dilluns, 24 de novembre del 2008

CMX 3 XARXA "B" 8

Segona victòria de la temporada!

Com el que escriu no és el redactor habitual de les cròniques de l'equip, no m'extendré gaire.
Valorar positívament l'actitud de concentració de l'equip en tot el partit,en una pista on el joc habitual de l'equip no es podia portar a terme per motius d'espai, i es va tenir que adaptar a un sistema nou, bàsic que ens va permetre tenir opcions de gol i posessió de pilota.

Tot i el que reflecteix el marcador final, el partit no va ser fàcil ja que l'equip local es va avançar al marcador i a nosaltres ens va costar adaptar-nos a la seva manera de jugar i a la pista, malgrat tot la primera part va acabar amb un 1-3 que deixava les portes obertes de cara a una segona part.

En aquesta va ser clau marcar dos gols al principi que van fer que l'equip rival busquès retallar distàncies amb més nervis que encert i que nosaltres tinguèssim més tranquilitat. Malgrat això i degut a les petites dimensions de la pista cada posessió de pilota era una possibilitat de perill en una porteria o altre.

Així doncs vuit punts que ja tenim i que ens fam pensar que podem tenir-ne molts més,esperem doncs, que aquest marcador ens ajudi a valorar més positivament el treball als entrenaments i ens faci agafar forçes per a un futur.