dilluns, 24 de novembre del 2008

ALUMINIOS 3 XARXA "A" 1

A la tercera no va ser la definitiva i de nou vam tornar a perdre a Gavà,on mai l'equip ha tret res positius en les visites dominicals.
A diferència d'altres derrotes aquesta crec que és més important per què no es va jugar bé i es va perdre contra un equip que pot tenir els mateixos objectius que nosaltres de cara a final de temporada.
La pista no era adient, la pilota no s'adequava a les nostres característiques i la iaia fuma cariquenyos, tots aquests condicionants no han de ser cap excusa per a justificar la derrota, crec que tots no vam estar a l'alçada de les nostres possibilitats. I aquí queda que cadascú s'auto critiqui, començant per l'entrenador i acabant per l'últim dels jugadors.
El partit va començar amb un ambient fred, els primers deu minuts no hi havia ritme de partit, perdíem pilotes molt fàcilment deixàvem facilitats al rival alhora d'atacar i els nostre perill era inexistent, en fi, que feiem dormir als presents. Ells ens van marcar i desprès d'un temps mort, l'èquip va reaccionar i fruit de la pressió va arribar l'empat a un en que acabava la primera part.
A la segona part va ser un recital de dos equips imprecissos amb pocs arguments ofensius per a sortir de pressió i amb ocassions per ampliar el marcador per part dels dos, ells van estar més encertats i amb un gol afortunat s'avançaven i a falta d'un minut sentenciaven el marcador.
L'equip va lluitar, més amb el cor que no pas amb el cap, però no era el nostre dia.

En fi, partit per a reflexionar, cal pensar que amb lluita o amb ganes, els partits no es guanyen, ens falta un plus de punteria, de confiança... i això tots ens hem d'aplicar, en dos partits hem fet només un gol i així evidentment poca cosa farem. Cal ser positius, repeteixo que cal ser concients de qui som, qui erem i ja no som i dels nostres recursos econòmics, socials i demés potser així valorarem fins on hem arribat i fins on podem arribar.
A seguir treballant.

PD: Valorar molt positívament el gol d'en Juanitu, el primer dels 25, valorar l'esforç d'en Cata renunciant a hores de son, i al compromís d'en Dani i de retuc a la Charo per venir fins a Gavà de tan lluny.

I valorar molt negatívament la lesió d'en Dani L. A esperar que aviat el tinguem corrent.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

La verdad es que jugamos muy mal,llevamos dos partidos muy malos fuera de casa,con mal juego,la única diferencia entre uno y otro es que en uno estuvimos acertados de cara a gol y en otro no.
Creo que la clave es jugar de manera similar al día del Sporting y tomar todos responsabilidad de cara a gol.
Me sumo en los agradecimientos a Cata y Dani por su compromiso,este tipo de cosas son las que me hacen tener todavia más ganas de jugar y ganar el sabado.
Por último quiero hacer un llamamiento para que la gente que lee las crónicas participe,de su opinión o simplemente refleje que lee la crónica;supongo que de esta forma la gente que la hace sentirá más valorado su trabajo desinteresado.Josete.

Anònim ha dit...

El domingo, durante muchos minutos del partido parecíamos un equipo salchichero. Un reflejo de ello es la dificultad en saber a quién debo darle los 3 puntos MVP y ésto hace varias jornadas que me ocurre. Debemos mejorar muchísimo todos si queremos estar en la zona "Champions".

Juanito

Anònim ha dit...

Gracias Jose, por una vez y sin que sirva de precedente estoy de acuerdo con lo de participar, ya que es la finalidad del blog.
Aunque también estariamos agradecidos si supieramos que la gente lo lee.
Joni

Daniel ha dit...

Coincido con Jose en que ambos equipos no jugamos mucho a nada. El más acertado de cara a gol fue el que se llevó los 3 puntos. Destacar dos cosas, mi error garrafal en el 2º gol (lo siento chicos) y lo mucho que chutamos en la segunda parte y los pocos que fueron entre los tres palos.
Lamentar las bajas y a seguir trabajando con ganas. Esa dinámica acabará trayendo los tres puntos de cada jornada.
Ánimo señores!

PD: Juanito, los puntos del MVP pónmelos a mí ;)

Anònim ha dit...

Encara que ja no formi part del club, seguiexo llegint les croniques dels partits. Encara que no vegi els partits, però aixi em faig una idea de com van les coses, i per ara us felicito a tots. Espero que passeu ja aquesta mala ratxa, que vau començar molt bé!

Ànims, i sort!

Anònim ha dit...

Doncs Senyors eits.ns creixen els enanitus, a la lesió del diumenge d'en Dani L, em de sumar la de l'Àlex, la d'en Joan M. la del Cata i el malauradat accident d'en Àngel que el tindrà K.O dos mesos.
ànims als lesionats, i els que quedem sans a intentar treure els part

Anònim ha dit...

Hola

vaya plaga de lesiones ... espero que todos se recuperen pronto. De todas maneras quiero romper una lanza a favor de la gente joven del B(no hablo de mi...evidentemente :P). Creo que es el momento por parte del club de demostrar confianza en la gente del B. Yo personalmente creo que están más que preparados para poder ayudar, ya que al fin y al cabo esa es la idea de tener un B en el club.

Saludos a todos y muchos ánimos a los lesionados.

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club