diumenge, 21 de desembre del 2008

CERVELLÓ 2 XARXA A 2

Un partit de competició es molt més que els minuts que dos equips estan al terreny de joc. Són les emocions que envolten als minuts previs, els condicionants materials i organitzatius que s'han de preveure, la motivació i la concentració etc etc.
Si s'havia de fer una previsió de com aniria el partit desprès d'analitzar tots els condicionats que es van donar el partit del dissabte poden dir que l'empat final és un premi molt bo.
I és que companys, malgrat l'empat, en una de les pistes més difícils de la lliga, moltes coses que es van veure el dissabte no em van agradar i un no pot deixar de comentar-les per a intentar fer entendre als lectors i sobretot als que formem el primer equip que si volem ser un equip i no una banda d'amics que es reuneixen per a jugar em d'intentar millorar en alguns aspectes. I si he de ser just també un s'ha d'inculpar per no voler repartir les tasques o per no fer-les totes.
Per exemple:
No es pot anar al partit sense les pilotes per a fer un escalfament i tenir que demanar-les al equip local.
No es pot estar tan de temps per canviar-se i només escalfar 15 minuts si a més tenim en conte el fred.
No es pot anar a un partit sense aigua per a la banqueta
No poden posar-nos un esparadrap a la samarreta.

Com he dit abans hi ha alguns condicionants previs que el jugador no ha de preveure i la culpa és del qui aquí redacta, no deixa de ser un toc d'atenció a tothom en general.

I del partit en si, podem dir que vam fer un partit molt seriós tenint en conte que vam haver de jugar més de mitja part amb dos canvis (maleïdes lesions), malgrat això vam fer un partit molt ferm amb defensa i només cinc minuts de fragilitat defensiva que van ser aprofitats per l'equip local per fer-nos dos gols van impedir que marxéssim amb els tres punts, però crec que si fem un balanç del partit, el repartiment de punts potser és just.

Destacar que no vam perdre mai el nostre estil de joc ni quan veient els pocs efectius que teníem a la banqueta, el més fàcil hagués estat endarrerir la línia defensiva.

També destacar com a molt positiu el treball dels tres jugadors del segon equip que a més de jugar molt bé dos d'ells van fer els dos gols del nostre equip.

I finalment agrair la presència dels cinc aficionats (tres dels quals jugadors lesionats) que desafiant al fred, van donar suport a l'equip. Gràcies nois!

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club