dimecres, 17 de desembre del 2008

FESTA FI D'ANY


Com ja sabeu un club modest com el nostre, ha d'intentar buscar recursos per poder facilitar els pagaments dels jugadors. Aquesta busqueda no és gens fàcil en una ciutat com Barcelona on hi han moltes associacions com la nostra que intenten obrir-se forat.

És per això que quan sorgeixen oportunitats per a poder treure diners cal implicació per part de tots. Encara tenim fresc el record de la fideuà, on amb la implicació d'uns quans vam aconseguir a part de fer-nos un racò en la memòria del barri també uns ingressos que ens han servit per a baixar les quotes d'enguany.

Ara es presenta una nova oportunitat: Una festa de fi d'any. El r
Rebost d'en Xavi ( bar situat entre la Medidiana i la Plaça Virrei) col.laborador de la nostra entitat, obrirà les seves portes per a fer una festa privada al seu local.

Nosaltres cobrarem una entrada i una part d'aquesta serà intègrament pel club.

Les dades concretes són les següents:
Preu: 15 euros amb una consumició
La resta de consumicions tindràn un preu de 5 euros la copa i dos euros el refresc i cervessa.

L'aforament màxim és d'unes 70 persones.


En Dani Ibáñez s'ofereix com a Dj per a possar la música

Evidentment això es farà si hi ha una resposta per part de jugadors i amics, i aquesta resposta hauria de ser molt aviat ja que el propietari del local ho ha de preveure.


Doncs aquí està la proposta, el qui escriu no el mou cap altre interès de facilitar les coses als jugadors, ara bé també s'espera de part d'ells o de part d'alguns alguna cosa més que donar patades a la pilota.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Yo lo siento mucho pero no podré asistir,trabajo el 1 a las 7 de la mañana,espero que todo salga muy bien y si se necesita ayuda antes, no el mismo día a vuestra disposición estoy.Josete.

Daniel ha dit...

Buenas gente, lamentándolo mucho, no será posible realizar esta estupenda fiesta de fin de año. Ante la falta de quorum, nos vemos obligados a suspenderla. Quien sabe, tal vez cualquier otro día la volvemos a proponer. Así que atentos al foro no te la vayas a perder.
Un beso a todos.

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club