dilluns, 5 de gener del 2009

SANSUR 7 -XARXA "A" 4

Dita popular de la setmana:
"Dime como entrenas y te diré como juegas"

I també dins del manual d'un entrenador (mediocre o no):
"Un equip guanya o perd en funció de la qualitat i quantitat dels seus entrenaments"

I és que sort d'això, ja que si es guanyés sense entrenar, o entrenant 2 o 3 jugadors, i sense treballar l'estratègia o la tàctica, la feina de l'entrenador no tindria sentit, es limitaria a encertar en els canvis, a donar minuts a tots els jugadors o a protestar a l'àrbitre.

Personalment, vull entendre que a la categoria on està el primer equip, la feina d'un entrenador ha de limitar-se a ser més que això, sobretot quan la la qualitat individual dels jugadors no dóna per a treure endavant els partits.

La derrota de dissabte va ser fruit d'un mes i mig sense fer un entrenament de qualitat i de quantitat, podem culpar a les lesions (que tenen bona part de culpa) però la realitat és aquesta.

Sobre el partit en si,podem dir que vam tenir molta possessió però una ALARMANT manca de profunditat, d'idees per a crear opcions reals de gols, de bloqueig mental alhora d'atacar una defensa tancada, d'errades de concentració per a defendre córners... i tot això companys, tot això i més es treballa als entrenaments.

I encara més, tal com ja he comentat en alguns partits, trobo que aquest any ens està mancant solidaritat a la pista, a la banqueta, el tret d'identitat que lluïa el Xarxa s'està apagant, hi han més retrets, més reaccions que no fan més que provocar errors i manca d'intensitat, cal que pensem si això farà que guanyem més partits o tot el contrari.

Així doncs, cal que ens posem les piles, queda encara molta lliga, però tal i com porto pronosticant fa molts mesos, l'objectiu de la temporada és el que és, i com més aviat tots siguem conscients, més aviat podrem assolir-lo. I tal com he repetit moltes vegades, cal ser conscients de qui som.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Después de este comentario con el cual estoy deacuerdo,no entiendo como cada año en navidades entrenamos tan poco.Pero un año detrás de otro y cada año nos lamentamos de lo mismo.
Supongo que el año que viene volveremos a entrenar tan poco como este volveremos,como cada año,a lamentarnos.
Yo entiendo que solo tenemos pista dos dias a la semana,que hay dias festivos y que la gente tiene una vida,pero si llueve se va entrenar y se hace físico,si el lunes o el jueves es festivo se entrena otro día de la semana aunque no haya pista.La teoria que cada uno haga el físico por su parte es eso,pura teoria,solo veo a 3 o cuatro personas del equipo haciendo algo por su cuenta.
Ahora si quereis nos ponemos a llorar y pensamos que no hay nada que hacer o entrenamos a tope y quien pueda y quiera mañana que vaya a correr o al gimnasio.Josete.

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club