diumenge, 25 de gener del 2009

XARXA "A" 7 AXA SANT CUGAT "B" 6

La primera final dels últims 15 partits de la temporada es va decantar al nostre favor desprès de 40 minuts de joc intents.

La primera part vam tornar a repetir les mateixes mancances que l'anterior dissabte: teníem molts problemes quan l'equip rival ens pressionava, no trobàvem línies de passada amb facilitat i això feia que perdèssim la pilota amb facilitat, tot i això van aconseguir marxar al descans amb un marcador de 2-1

La segona part vam començar encara una mica més adormits i amb molt estàtics, això ho va aprofitar l'equip rival per empatar el partit. A partir de llavors ens vam tornar a avançar al marcador (4-2) que semblava encarrilar el partit. Però va quedar demostrat que aquest anys ens tocarà patir molt, l'equip visitant va aconseguir capgirar el marcador i a falta de 2 minuts aconseguia el 5-6.

Però l'equip va saber estar a l'alçada de les circumstàncies i amb un gol de falta i un altre de xut des de la frontal va capgirar el marcador fent saltar d'emoció a la banqueta i els fidels espectadors.

El millor del partit apart dels tres punts va ser l'encert golejador de l'equip desprès de l'últim partit jugat i sobretot l'esperit de lluita .

El pitjor el fet de rebre sis gols en una part quan aquest any la concentració defensiva estava sent un dels nostres forts.

Així doncs tres punts molt importants que ens han de donar CONFIANÇA de cara als partits que venen, sobretot després de la victòria d'Alumnios contra el Castellbisbal, que ens fa pensar que tots els equips lluitaran per aonseguir els seus objectius.