dilluns, 9 de febrer del 2009

XARXA "A" 3 SANSUR 8

Crec que el anàlisis objectius de les diferents situacions que et planteja la vida s'han de fer en fred a l'igual que les valoracions d'un partit.

Si la valoració la fes a les 20'30 del dissabte seria molt diferent a la que faig gairebé 48 hores desprès. Crec que s'han de valorar moltes coses, s'han d'analitzar els perquès, s'han de buscar solucions etc etc, i amb això no estic dient que s'hagi de justificar res. Simplement reflexionar i no fer comentaris en calent que no porten ABSOLUTAMENT ENLLOC.

Del primer partit, dir que ha va ser una fotocòpia repetida d'altres partits, tres quartes parts del partit igualats, amb opcions de marcar gols i uns 10 minuts finals que no vam saber sobrepossar-nos a anar per darrere el marcador i vam acabar totalment enfonsats.

Personalment crec que la diferència entre un i altre equip va ser la capacitat definitòria de l'equip visitant i la dìnàmica guanyadora que fa que en cap moment perdin la convicció que el partit el poden treure endavant, amb això crec que ens van superar molt ampliament.

El resultat final es que tothom recorda però si analitzem bé la situació els últims 4gols venen amb un equip totalment ofensiu nostre en pista buscant l'empat i pressionant. Un altre equiop en aquesta situació hagués preferit perdre 3-5 que arriscar-se a perdre 3-8. Si algú pensa així ho respecto però evidentment no és el meu estil

Seguim sense entrenar junts la gent que ve els partits i això es nota, seguim tenint lesionats i això és nota.
Tinc fe amb l'equip i encara que serà molt complicat crec que ens en ensortirem si no fallem els dies claus i si aconseguim una dinàmica d'entrenaments seguits i si sobretot seguim fem pinya molta pinya.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bueno mi comentario no es en caliente pero pienso lo mismo que el sabado y la verdad es que me siento muy desanimado.
Al final del partido vi un equipo sin alma,sin corazón,sin orgullo y con los brazos caidos.
No se a veces pienso que solamente creo yo en esto.Josete.

Daniel ha dit...

Sin duda, el partido del sábado fue un clarísimo ejemplo de por qué no estamos más arriba. Hemos demostrado que tenemos equipo para granar a cualquiera de este grupo, pero en cambio, no lo hacemos. Todo pasa por realizar unos buenos entrenamientos y, sobretodo, en confianza. Confianza en nostros mismos, en el que tenemos al lado y en el equipo en general.
De partido del sábado sólo hay una cosa destacada, la gente que había en la grada. Gracias a todos por vuestro apoyo.
Insito, ánimo señores!

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club