dilluns, 9 de febrer del 2009

XARXA "B" 2 MONTSANT "B" 7

Él que escriu la crònica no és l'habitual així que seré molt breu:

Molt mal partit, no vam jugar a res i l'equip rival va jugar com va voler,no vam tenir amb cap moment esperit d'equip, ni capacitat de reacció, vam caure amb una apatia perillossa. Evidentment les baixes del B amb les baixes del A condicionen un partit i el resultat és aquest.

Com a positiu destacar els dos juvenils que van jugar i vam demostrar ganes.
No era la nostra lliga ja que el rival era molt superior, així que cal ser optimistes i pensar en la recuperació de lesionats i demés i futurs partits que anirà millor. Tots sabem l'objectiu del B, però crec que tothom pot demanar i exigir-se una mica més.

Vull deixar una reflexió final: Un altre any, i ja es força habitual comencem amb quinze fitxes i entre una cosa i un altre el dissabte erem 6. I els altres 9?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola a todos!!

Mmm una derrota dolorosa, pero bueno hay que seguir peleando hasta el final e intentar ganar todos los partidos pero especialmente los partidos con rivales directos. Yo estoy convencido de que podeis hacerlo.

Respecto a lo que se comentaba de las bajas, asumo mi parte de responsabilidad y como ya os dije cuando me fui sentia mucho dejaros colgados en aquel punto, pero hay oportunidades que no se pueden dejar pasar...

De todas maneras os informo que este sabado si no hay ningun contratiempo estare en el pabellon del vincit animando. Esta semana no me podeis fallar, espero ver a mucha gente y ver una victoria convincente :)

Saludos y hasta pronto

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club