dilluns, 16 de març del 2009

XARXA "A" 5 LA LLAGOSTA 4

Tot va bé si acaba bé. Amb aquesta frase feta podem resumir el partit d'aquest dissabte.
Voldria resumir el viscut al poliesportiu el dissabte des de dos vessants diferents:

En primer lloc els tres punts de dissabte eren bàsics i claus per a poder seguir lluitant per aconseguir l'objectiu de la permanència a preferent d'enguany i cal dir que l'equip mai va perdre la fe en la victòria encara que el rival va posar les coses molt complicades, ni el 0-2 de la mitja part ni el 2-3 van fer perdre l'esperança, les ocasions anaven arribant i era qüestió de paciència i de confiança que els gols arribessin, això si, aquesta vegada un xic de sort va acompanyar-nos al final d'un matx emocionant i van poder marcar el gol definitiu a falta de pocs segons.

I en segon lloc, la resposta de l'afició va ser potser la gota de benzina que l'equip en certs moments necessitava, durant tota la setmana s'havia intentat fer una crida als jugadors per què la gent vingués al pavelló a recolzar a l'equip. Personalment crec que l'afició va veure un partit que fa gran l'esport de competició i va vibrar amb l'emocionant victòria final. Des d'aquestes humils línies agrair a tothom la seva assistència i recordar que encara ens queden QUATRE finals més a casa i el seu recolzament serà clau.

Així doncs a preparar al partit de dissabte contra un rival que ens va guanyar 0-4 a la primera volta però que afrontem amb la màxima seguretat que no els hi posarem les coses tan fàcils i intentarem arribar als 30 punts aquesta jornada.

Finalment tot seguint amb les iniciatives d'intentar crear una "XARXA" en el món d'internet i després de crear una pagina web i un blog, el nostre equip no podia deixar d'estar present al món del facebook és per això que ja us podeu afegir a:
"jo no vull que el Xarxa baixi"

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club