dimecres, 8 d’abril del 2009

XARXA "A" 8 CAN CUYÀS 4

Victòria obligada i deures complerts.
Hem acabat de jugar contra els equips de la part baixa de la classificació i hem complert amb bona nota les perspectives.

El partit d'ahir era molt important ja que jugàvem contra un rival directe que també lluita per escapar de les últimes posicions.Aquesta obligació de guanyar fos com fos es va deixar notar en algunes fases del partit, (sobretot a la primera part) on l'equip va estar nerviós i amb un xic d'ansietat. Això va originar errades impròpies en defensa que ens van costar més d'un disgust.

Tot i això vam tornar a estar molt encertats de cara a porteria, generant moltes ocasions, bones triangulacions i jugades al segon pal. A la segona part vam tenir més paciència alhora de tenir la pilota i seleccionar millor les passades.

En definitiva que sumem tres punts més. Ens resten 12 punts en joc contra rivals millor classificats que nosaltres i que no vam ser capaços de guanyar a la primera volta. Cal seguir treballant els partits, cal seguir treballant als entrenaments i així poder gaudir d'una categoria molt maca i que ens ve molt de gust seguir jugant l'any vinent.

I molt i molt especialment AGRAIR als incondicionals aficionats que en una nit plujosa estiguessin animant a l'equip, jugadors del B i amics que ens van ajudar molt a assolir els tres punts.

El titànic segueix endavant!

3 comentaris:

Daniel ha dit...

Gran partido señores. Eran imprescindibles los 3 puntos y se consiguieron. Dinámica positiva que han permitido conseguir puntos merecidos. A seguir igual. Si logramos mantener el optimismo y el buen juego lograremos ganar los partidos que nos quedan.
Ánimo señores.

Francesc ha dit...

Felicitati!

Anònim ha dit...

Bien chavales...veo que no se ha echado de menos mi velocidad ni mis repliegues!!!!.
Así da gusto irse de vacaciones!.

Juanito Maravilla!!!

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club