dilluns, 6 d’abril del 2009

PENYA ESPLUGUES 3 XARXA "A" 4

Desprès de visitar diferents ciutats de les afores de la capital catalana, l'equip arribava al pavelló d'Esplugues 15 minuts abans de l'hora del partit, conseqüència de la poca traça del qui aquí escriu per saber trobar el lloc correcte. Agrair al servei de neteja d'Esplugues i els seus operaris per guiar-nos.
Però el que podia ser una desavantatge es va convertir en tot el contrari ja que partit va començar amb més de mitja hora de retard per culpa de l'àrbitre. Així doncs l'equip va poder preparar l'escalfament adequadament.
I aquesta va ser potser la primer senyal de que el partit podia ser favorable, malgrat que la primera part va acabar amb un 1-0, l'equip generava ocasions i confiava en poder donar la volta.
A la represa en 10 minuts molt bons i amb sortides de pressió de llibre ens van situar amb un 1-4. Però està clar, que com ja s'ha dit en anteriors cròniques, aquest any s'han de patir totes les victòries, i així va ser. L'equip local va començar a jugar de 5 (molt bé) i ens va marcar 2 gols pràcticament seguits que van fer que els últims 3 minuts fossin de patiment ja que van tenir alguna ocasió per a poder fer l'empat. Però vam saber aguantar.
Crec fermament amb les dinàmiques dins de l'esport de competició i gràcies a aquesta dinàmica ens vam endur els tres punts, fa mesos potser el mateix partit haguèssim perdut però hem encetat una dinàmica positiva i ens em d'aferrar a ella i no deixar-la.
Demà partit MOLT i MOLT important i complicat contra el Can Cuyàs... te'l perdràs?