diumenge, 4 d’octubre del 2009

Sant Just 7 Xarxa "A" 4

Primer partit de la temporada 2009-2010, primera derrota i primera constància si no la teníem ja, que la temporada serà molt dura i s'haurà de treballar molt per a poder treure els partits.
Una de les tasques de l'entrenador es analitzar com s'ha produït la derrota, quines poden ser les claus de millora i quins aspectes en clau positiva es poden extreure d'aquesta.
En primer lloc i com ja he dit moltes vegades, en aquesta categoria ja comencen a prioritzar detalls que en altres categories més inferiors potser no són tant decisius. I són gràcies a aquests detalls que la feina d'un entrenador és més important o potser més gratificant. M'explico: en una categoria inferior el pes d'entrenar amb una certa constància no té tanta influència si la qualitat de l'equip, l'estat físic i l'experiència són rellevants, en la categoria que estem i sobretot des de fa uns dos anys els equips estan més treballats, tenen (la majoria) unes infraestructures que els permeten gaudir d'uns privilegis que nosaltres ara per ara no tenim, és per això que si li sumem que aquesta pretemporada no em fet cap entrenament amb pilota tots plegats (menys alguns partits amistosos) fa que actualment partim amb una certa des avantatge enfront altres equips.

Això que pot semblar una excusa per justificar la derrota de dissabte no vol ser més que reflexar la realitat tal com és, i ens pot servir per donar-nos conte de la necessitat d'entrenar més i d'aprofitar els entrenaments. Jo personalment no tinc cap dubte de que si el partit d'ahir hagués estat desprès de fer una bona pretemporada potser s'hagués perdut igual, però el que segur que tinc clar que la manera hagués estat diferent, menys errors defensius concrets, més ajudes en defensa, més ritme de pilota etc etc.

Com a positiu destacar la segona part, sense baixar mai els braços que va tenir l'equip, el recolzament des de la banda dels jugadors suplents, aquest suport i aquesta implicació ha de ser el camí.

Això acaba de començar, com s'han vist en els resultats serà una temporada molt igualada i s'hauran de treballar tots els punts, pensem en el privilegi que tenim de jugar-la.

Finalment i com a breus pinzellades: donar les gràcies al delegat Ala, tant de bo el tinguem moltes vegades entre nosaltres, felicitar-nos pel redebut d'en Jorge i agrair el suport dels lesionats Dani i Àngel, aquest també ha de ser el nostre tarannà com a equip.
Com a fet negatiu remarcar la poca puntualitat d'alguns, la manca d'enteniment alhora d'arribar al lloc.

PD: Els que em coneixeu potser esperàveu algun comentari sobre "l´atac" sofert a al meva persona... només dir que a vegades sobren els comentaris.
No obstant i encetant la nova secció del comentari d'aquest any que consistirà en resumir la jornada amb una imatge aquesta vegada vull començar amb:

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club