dilluns, 12 d’octubre del 2009

A.E. XARXA "A" 3 -CORNELLÀ 6

Segona derrota de la temporada i primer avís seriós de que la temporada serà complicada alhora que bonica i competida.
No hi ha recompensa sense esforç i victòria sense patiment, aquesta màxima la podríem aplicar a l'equip rival, ja que va haver de suar de valent per poder empotar-se els tres punts del nostre estadi. Vam caure amb dignitat davant d'un equip que en molts aspectes ens va superar, i que personalment crec que pot estar en llocs capdavanters aquesta temporada.
També aquest partit, pot servir, encara que potser és massa aviat per dir-ho, tal i com va comentar un jugador del nostre equip per donar-nos conte quin serà el nostre paper a la lliga i quin és el nostre objectiu real.
Això que pot semblar una visió negativa, no cal confondre-la amb una visió realista de la situació, no deixar de ser una gran al.licient poder continuar al mateix grup on hi han equips amb pressupostos molt alts i amb ajuntaments que els ajuden, on hi han jugadors implicats que no arriben una hora tard al partit, on hi han ex jugadors que fan alguna cosa més que venir a riure de l'equip, i on hi han equips que entrenen tres cops a la setmana i fins i tot venen TOTS a l'entrenament, on hi han equips que els jugadors que no venen a l'entrenament truquen per avisar i un llarg etc etc.
La clau de la temporada i perquè no dir-ho del futur inmediat de l'equip pasa per una implicació del primer al últim si això no s'aconsegueix aviat potser potser i potser que els resultats arribin, igual que potser que s'acabi la fam al món, però viure de possibilitats i de probalitats és voler cometre un risc molt alt.

Això acaba de començar, cal ser conscients de la fluixa pretemporada que em fet i que tenim temps i marge de millora, però em d'intentar invertir les dinàmiques i amb l'esforç de tots ho podem assolir.

Una imatge:

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Me he prometido a mi mismo que solamente hablaré de las cosas positivas,asi que destacaré que nunca perdimos la cara al partido y que al futuro campeon de esta liga le costo mucho ganarnos.Josete.

Francesc ha dit...

Tan de bo que aquesta crítica fos escoltada positivament per tothom...potser seria bo que el bloc el llegíssim a l'entrenament o l'enviéssim al correu personal perquè molta gent no el llegeix!

personalment crec que aquest any hi ha qualitat a l'equip però hi ha coses que s'han de fer millor...i s'han de dir!

Anònim ha dit...

desde la distancia una derrota con el cornella pasa por lo previsible.
ánimos. queda mucho por delante. carlos

MATHEW ha dit...

Aquest dissabte com espectador vaig veure un Xarxa baix de forma, però es pot arribar entendre, la pre-temporada d'akest any a sigut patètica, tan sols un dimecres vem anar a corre... i alguns x la seva part però d'altres que ni tan sols s'han preocupat o han tingut temps de poder mira d'agafar una mica la forma... a més sumant-li els pocs dies k hem entrenat tots junts és nota molt k l'equip no està al seu millor moment!
Però x mi el problema d'akest equip és la confiança que ens manca a l'hora d'anar a guanyar un partit, la mentalitat guanyadora des del minut1, per mi aquest equip té qualitat de sobres x estar al cap davant de la classificació d'aquesta lliga. Em d'aprofitar els entrenaments per mira de millorar i de motivar-nos uns els altres xk estic convençut que akest equip motivat i en forma és invencible en aquesta categoria, ni cornellas ni su p... madre!! Així K motivem-nos al màxim exponent k segur k'l pròxim partit ens emportem els tres punts. FORÇA XARXA!!!

Anònim ha dit...

Jo crec que ens falta ser un equip, i aixo nomes s'aconsegueix entrenant...phem de ser conscients que l'entrenament es el reflexe del que despres fem als partits. Si hi pasotisme al entreno hi haura pasotisme al partit... La qualitat de l'equip es indiscutible aixi que posemnos les piles tots i entrenem dur que despres sempre hi ha recompensa.... Jo per la meva part intentare ser mes constructiu no agobiar als companys amb tans de crits, i intentar coventirlos en mes esforç per motivar l'equip.

Xavo

Anònim ha dit...

Para mi resulta muy importante que no pueda venir el mister a todos los entrenos (justificado y se entiende),porque todo el mundo intenta dar su opinión y su visión de como debemos jugar (con buena intención) y nos perdemos porque cada uno intenta hacer lo cree que es mejor,haciendo cada jugador una cosa diferente.Josete.

Anònim ha dit...

Para mi resulta muy importante que no pueda venir el mister a todos los entrenos (justificado y se entiende),porque todo el mundo intenta dar su opinión y su visión de como debemos jugar (con buena intención) y nos perdemos porque cada uno intenta hacer lo cree que es mejor,haciendo cada jugador una cosa diferente.Josete.

FRANCESC ha dit...

Així m'agrades més Xavo!

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club