dilluns, 16 de novembre del 2009

AJ PLA 4 XARXA "A" 5

No seria ètic fer una crònica d'un partit on no vaig tenir la possibilitat d'assistir. Tot i així vull deixar l'oportunitat de comentar el partit a la gent que vulgui i també aprofitar per felicitar a l'equip per la difícil victòria ja que les circumstàncies no convidàvem a l'optimisme hores abans de començar.
El que va quedar molt clar és que la presència del míster no és molt clau o si Rubén?

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Eso demuestra que el Mister no tiene ni puta idea.(y hasta aquí puedo leer)

4.-

Daniel ha dit...

Dejaré la crónica para otros con más memoria que yo. Lo que sí digo es: importante victória en un campo complicado.
Partido un tanto raro por diferentes circunstancias. Lo mejor, la actitud del equipo ante esas circunstancias y el saber mantener la cabeza fría. Además, destacar los dos dobles parados por Álex en momentos imporatantísimos.
Ánimo señores! 3 victorias seguidas y 5 partidos sin perder. A seguir así.

Anònim ha dit...

Importantíssima victòria a una pista on no es gaire fàcil guanyar,gràcies a la implicació de tots hem aconseguit 3 punts que ens fan saber per a què lluitem en aquesta lliga,hem d´aprofitar aquesta bona dinàmica per aconseguir el màxims punts posibles a les properes jornades.Cal destacar la presència del mateu 7 que es va deixar la veu per animar-nos.DANI 10

Anònim ha dit...

victoria historica. Alex para dos dobles, Mateu animando en territorio hostil...
Enhorabuena. Carlos

Francesc ha dit...

Dia històric en la història del club i no només per la victòria, sino perque vam demostrar el tipus de club que som, a on volem arribar i com no volem ser. Gràcies per la implicació de tots:pels que vam dormir a casa i pels que són uns Casanoves...

Anònim ha dit...

ah...i pels que en saben poc....el treball del míster no es veu en un partit...ni tan sols en un any..

el 9 (q ja és una mica vell)

Anònim ha dit...

Decir que veo demasiada euforia,hay que plantearse la liga partido a partido.Solamente haremos un buen papel (tener opciones de ganar cada partido) si todos remamos para el mismo lugar.
También decir que por las cirscunstancias,todas comprensibles,el sabado solo eramos 2 cambios,con solo 2 cambios no tendremos opciones de ganar la mayoría de partidos.
Cuando somos un equipo dificil de ganar son con cuatro cambios de pista,2 porteros y dos de nosotros en la grada.Josete.

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club