dilluns, 30 de novembre del 2009

ALHEÑA "A" 9 XARXA "A" 8

Marcar 8 gols en una pista com la de l'Alheña i marxar sense cap recompensa és una llàstima.
Des de el começament es prevèia que seria un partit força complicat ja que el rival tenia força raons tècniques per justificar la seva qualitat. A mida que anàvem pasant però els primers minuts crec que vam demostrar que no veniem a passar l'estona i vam crear ocassions de sobre amb bones comvinacions per adelantar-nos al marcador, però aquest esport és així d'imprevissible i quan millor estàvem jugant en un córner ens vam fer el 1-0. A partir d'aquí vam baixar molt la intensitat i en dos magnífics contraatacs es posaven amb un 3-0 que podia fer preveure que el partit no tindria cap història.
Però el nostre equip va demostrar un cop més que orgull i qualitat poden anar agafats de la ma i desprès del temps mort vam aconseguir aserenar-nos i empatar ràpidament amb tres gols.
Tot seguit va venir la jugada que va poder condicionar el partit, poques vegades un cop acabat el partit i en fred em queixo de les decisions arbitrals, doncs crec que és normal que s'equivoquin, però aquests cop crec que va ser molt decisiu ja que no nomès el penalti que es va inventar va provocar el 4-3 si no va fer que tinguessim dos minuts de K.O (ja havíem demanat un temps mort) i l'equipo rival va fer dos gols més, també va fer que el sr jutge marxès del partit completament. Amb tot la primera part va cabar amb un 6-3 que no demostrava la diferència real entre els dos equips.
La segona part va seguyir el mateix guió que la primera, ells eren molt perillosos al contraatac, sobretot buscant segons pals, però nosaltres seguiem creant ocassions de gol i fruitd'això vam aconseguir empatar a 7 a falta de dos minuts, però un gran gol d'ells i una jugada desgraciada que acava amb gol a pròpia porteria feria estèril el vuitè gol nostre a falta de pocs segons.
Així doncs res a dir de l'actitud de l'equip, vam demostrar moltes coses a qui va venir a veure el partit, crec que vam fer mèrits per aconseguir l'empat i felicitar a tots els jugadors d'un i d'altre equip per el magnífic espectacle futbolístic i d'esportivitat ja que amb l'actuació arbitral amb un altre equip i en un altre camp potser la cosa no hauria anat tant bé.
A seguir treballant, sobretot l'aspecte defensiu tot i que l'equip segueix marcant força gols hi han situacions de joc que em de saber defensar-les millor.

PD: Espero notícies del sopar!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

..Se comenta en los grandes foros de futbol sala que hace años que el dorsal nº4 del Xarxa es el que marca las diferencias...

4.-

Anònim ha dit...

Yo creo que nos está faltando un poco de suerte pero que estamos en la buena senda.Lo único que creo es que deberíamos ensañar los doblepenaltis cada entreno,en los dos últimos partidos hemos pérdido 2 puntos y quiza hemos dejado de ganar uno.Que conste que no es una crítica a los lanzadores ni a los porteros pero 1 doble de 7 lanzados es muy poco.
La cena espectacular,es un orgullo que el Xarxa pueda convocar 32 personas en una cena.Josete.

Anònim ha dit...

Estoy de acuerdo con la crónica del mister,y sobre todo con el comentario de Jose respecto a los dobles,lo digo porque soy el que ha fallado 4 dobles y nunca he tenido un porcentaje tan bajo.Es tan importante salir de presión(entrenando) como que los posibles lanzadores del partido cojan confianza en los entrenos para chutar bien y subir el porcentaje de acierto,que no es dificil..jeje
De la cena no hablo porque no me acuerdo de mucho,pero si quereis os cuento como estaba mi restaurante al día siguiente CABRONES!!!Jorge

Ah Juanito te noto un tanto gracioso

FRANCESC ha dit...

Maca la tarda de futbol-sala, molt maca. Crec que el dissabte vam aconseguir el primer dels objectius del nostre modest club..passar-ho bé i sortir del partit amb la sensació d'haver donat molt...tot i que penso que ho podem fer molt millor...9 gols en contra...alguna cosa falla!!!

El sopar, molt bé...jo tampoc recordo res...crec que em vaig dormir amb el 0 a 2 del Màlaga....l'edat, l'esgotament i els compromisos van agafats de la mà.....!!!!Disfruteu vosaltres que sou joves i molt bé per fer pinya....al proper sopar aniré (o no)!!!

joan ha dit...

Cierto es que se deberían practicar los dobles, pero al ser un elemento individual del juego, y del poco tiempo que se entrena, prefiero dedicarlo a elementos tácticos que engloben al colectivo.
Pero razón no os falta tenemos que mejorar para sacar provecho de este lance del juego. ¡Tomo nota!

PD: Per altre banda jo el dissabte em vaig despertar amb el 2-2 del Luis fabiano...
32 persones al sopar... felicitats! ara només falta convocar la mateixa gent a les grades...

Anònim ha dit...

Yo estoy mosqueado porque solamente fuimos 5 jugadores de pista y ningún portero a entrenar este lunes.Sería que no jugamos el este sabado,sería el frio...,no se pero me parece que este no es el camino.
Yo por mi parte fui a entrenar como mis otros 4 compañeros (LOS MATEU,ANGELITO Y JAITO) y lo que gane fue hacerme daño,quiza soy tonto,no se,solamente espero estar recuperado para la próxima semana y demostrar que sirvio de algo subir a entrenar este lunes.Josete.

joan ha dit...

entiendo el "mosqueo" de Jose, yo como entrenador si hubiera ido me hubiera sentido "estafado"

MARCOS ha dit...

En eso yo tamien estoy de acuerdo, sea el motivo que sea la cuestion es que falto mucha gente, y el entreno del "A" solo fue un partidillo, porque se quedo gente del "B" que si no ni eso.

PD: Quizas en la proxima convocatoria deberia subir y bajar gente.

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club