dilluns, 14 de desembre del 2009

A.E. XARXA "A" 8 CASTELLDEFELS 4

El partit de dissabte va ser un dels pitjors partits jugats aquests any malgrat ser el que millor resultat vam aconseguir.
I és que de nou vam demostrar la cara més positiva de l'equip i és que aquesta temporada tenim encert de cara a porteria, que generem ocassions de gol i som el segon equip més golejador de la lliga, però al mateix temps vam oferir de nou l'altre cara, la de l'equip més golejat, la d'aquell que és deixa fer gols amb massa facilitat.Si bé és cert que en aquel fred del pabelló venir quan el resultat ja era molt favorable.
A la primera part ens va costar molt moure la pilota amb velocitat, ens vam deixar embolcallar pel fred del pavelló i ens costava molt lligar combinacions de joc, tot i això el resultat de la primera part (4-0) feia callar les veus negatives de l'entrenador`.
Finalment quarta victòria de la temporada, que sumada als tres empats ens fan estar en una posició tranquil.la a la classificació, seria bo acabar l'any amb una victòria per afrontar el dur calendari de desprès de festes, ja que ens queda jugar contra els equips millor classificats.
Per acabar l'any, el proper dissabte juguem contra un vell conegut, Sang Culé, rival que en les últimes temporades mai em guanyat, i que ve de fer un gran partit contra l'Alheña, però la confiança i el treball han de ser les nostres forces per poder tirar endavant el partit.
PD: JA TENIU LA CLASSIFICACIÓ ACTUALITZADA A LA NOSTRA WEB!

5 comentaris:

FRANCESC ha dit...

Fins i tot el Barça guanya fent un mal partit, tot i que jo crec que no va ser tant dolent. Els seus gols van arribar quan no significaven cap perill i en cap moment es va patir pel resultat. Altres temporades havíem patit més per guanyar aquests partits.

Anònim ha dit...

Destacar el gran entreno que hicimos ayer aprovechando el lujo de tener una zona tapada donde se pueden hacer hasta partidillos.
Criticar abiertamente al segundo equipo pOrque no entreno NADIE,no se si por falta de conocimiento de esta zona o porque simplemente no quisieron.
Creo que es conocido para todos los miembros del club,que tanto si llueve como si hace mucho frio se entrena.
Por último,se juega como se entrena.Josete.

Anònim ha dit...

Totalmente de acurdo con Jose.
La cara de tonto mientras esperé hasta 20 minutos...
Supongo que es la mejor manera y predisposiciión de preparar el partido de esta semana contra uno de los equipos de arriba.
Por otro lado, felicitar al A por esa racha que tenemos cara a puerta.
Eso si. Soy de los que piensa que un equipo se muestra como tal en la defensa. Y ahí este año, se nos están escapando cosillas.
Un abrazo a todos,
Javi

Marcos ha dit...

Yo tambien estoy de acuerdo con el tema de no asistir a los entrenos y si es sin avisar aun peor (una llamada no cuesta nada), hay que pensar que el no asistir al entreno "jode" al que si asiste, no solo por el llegar y no poder entrenar sino tambien porque en ese tiempo que se pierde en ir, esperar, y volver, se pueden hacer otras cosas como por ejemplo estar tumbado en el sofa tocandose los "huevos".

Felicitar al "A" por esa racha, y que siga asi, para poder estar tranquilos en los ultimos partidos de la temporada, de esta manera la gente del segundo equipo tendra la oportunidad de jugar algunos minutos con el primer equipo y coger experiencia tanto para él, como para el equipo "B".

Un saludo.

Anònim ha dit...

Otros, uno del A y otro del B que para no hecharnos mérito no desvelamos nuestra identidad pero empieza por Cris y acaba por an y empieza por Ja y acaba por vi llegamos, eso si, tarde, a las 20:15h y no había nadie. La señora de la limpieza nos dijo que no tenía llaves. Hasta mañana!

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club