divendres, 25 de desembre del 2009

XARXA "A" 3 SANG CULÉ 2

Victòria treballada i justa la del passat dissabte. Per fi vam tenir la recompensa en forma de tres punts que altres partits amb els mateixos condicionants havíem deixat escapar.
La primera part va ser molt bona, l'equip jugava bé en atac creava força ocasions i el únic que faltava era afinar la punteria, tot i això l'equip rival en un bon contraatac marxava al descans amb un 0-1, massa recompensa per a ells i massa càstig per a nosaltres.
La segona part va començar igual, però poc a poc l'equip anava posant-se més nerviós, doncs la pilota no volia entrar, i per postres en una jugada assajada de córner, ens feien el 0-2 en un fort xut. Malgrat tot això l'equip no va perdre la fe en la victòria i poc a poc vam aconseguir capgirar el marcador.
Així doncs gran victòria contra un equip molt bo tècnicament, marxem de vacances amb bones sensacions i amb una bona dinàmica, encara queden 4 partits per acabar la primera volta i tres d'ells contra equips molt ben classificats haurem de començar amb forces el dia 4 de gener.