diumenge, 10 de gener del 2010

RIPOLLET "B" 5 XARXA "A" 4

Comença l'any 2010 amb una derrota en un camp dels més complicats de la lliga.
Una de les aficions de bastants entrenadors i de pocs jugadors és un cop han passat unes hores de la disputa d'un partit es tornar a reviure el mateix analitzant els detalls, buscant els perquès de la victòria o de la derrota i les claus que han conduit a un resultat o a un altre. En el camp del professionalisme aquesta visualització es fa amb el vídeo del partit, en el camp amateur i en el meu particularment té tota una determinada processió molt més arcaica:
El diumenge el matí, tot passejant la Duna (la meva estimada gossa) vaig retornant a la meva ment les imatges del partit: l 'anada al pavelló, l'escalfament previ, la cara dels jugadors al sortir del vestuari, les indicacions prèvies, els primers minuts, la disposició de l'equip contrari si responia el que s'esperava, i així poc a poc anar revivint un altre cop el partit. Cal dir que aquesta visualització( un ja té una edat) quan arribo a casa ràpidament agafo la meva llibreta vermella i apunto les tres o quatre claus al meu entendre del que ha estat el partit.

De la meva visualització d'aquest fred matí de gener en quedo amb que el partit davant del Ripollet va arribar en un dels pitjors moments de la temporada ja que el desgast físic, la rapidesa de pilota i la concentració defensiva que ens demana el joc de l'equip rival eren massa elevats per haver-los d'exigir un cop passat festes i amb dos dies d'entrenament. Tot i així a nivell defensiu vam estar força concentrats i encara que vam encaixar cinc gols i la possessió de pilota va ser per l'equip local, les ocasions de gol van estar força repartides. Crec que ens va faltar més rapidesa a l' hora de conduir la pilota, ens va faltar saber acabar les jugades, vam caure massa en l'obsessió de voler acabar la jugada al segon pal i no buscar el xut directe.
Crec que va ser un partit emocionant i bonic de veure, i que la imatge de l'equip va ser bona, em quedo amb la intensitat de l' equip, amb la predisposició, amb el recolzament des de la banqueta, aquest és el camí que hem de seguir, els resultats amb forma de victòria continuaran arribant.
Finalment tornar a donar les gràcies als cinc valents aficionats que ens van donar el seu suport des de la grada

7 comentaris:

Angel zlatan ibrahimovic ha dit...

Joni l’ho de caure massa en la obsessió ho dius per el Dani Lopez? Jejejeje, jo mai escric però crec que per ser el primer partit desprès de festa no ho vam fer força be, mes tard parlant del partit amb el contrari ells mateixos deien que hem sigut un dels equips que mes complicat els hi ha posat, destacar sobretot la actitud de tot l’equip durant tot el partit i que aquesta lliga es mol llarga i hem de segui amb l’actitud amb la estem últimament i els resultat segur que arribaran i anirem cap amunt.
Angel Zlatan ibrahimovic.

p.d: Per cert abans dels partit hauríem de mirar l’estat del parquet que no rellisqui jejejej.

FRANCESC ha dit...

Jo no estic gaire content del partit. No només pel resultat, que podria haver estat un altre fàcilment, però si amb la poca confiança que tenim a l’hora de tenir la pilota. Jo, personalment disfruto més amb la pilota als peus que darrera d'ella i crec que en aquest equip hi ha la qualitat suficient com per no descartar tan ràpidament la possibilitat de tenir-la.
L'any passat ens sobraven 12 segons i aquest any ens en falta 1....anem ajustant!!!!
Zltan no et pasis amb el Dani...no tothom patina tan bé com tu!!
També m’agradaria agrair la presència del públic i les ganes de jugar de tothom.

Anònim ha dit...

Angelito...casi me ahogo leyendo tu crónica. Pon algún punto, bandarra!!!!.

4.-

Anònim ha dit...

Yo pienso lo mismo que Txiri,hay mucha calidad en el equipo para regalar la pelota tan fácil.
En atque estuvimos demasiado justitos y en defensa bastante bien excepto en errores puntuales que nos costaron el partido(por ejemplo el pequeñito con el 4 se comió dos bastante curiosas,2 goles en contra,ya le vale)pero bueno esto como la vida hay que tropezar para levantarse y volver a tropezar y volver a levantarse.....jeje

Jorge.

Anònim ha dit...

...Persistir, persistir i persistir...

4.-

Anònim ha dit...

Yo creo que deberíamos ido a tres cuartos desde el principio,solamente fuimos a por ellos cuando ibamos detrás del marcador y dio resultado,no se porque no fuimos arriba desde el principio y todo el partido.
También como cada año no estoy deacuerdo en parar durante dos semanas,se nota mucho,sobre todo en algunos jugadores que no hacen ningún tipo de ejercicio a parte de los entrenos.Josete.

angel perroti ha dit...

juanito. bastante. he. tenido para escribir. aqui.que. no. tengo. ni. idea. je.je.je

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club