dilluns, 3 de maig del 2010

CORNELLÀ 10 XARXA "A" 6

Ser crítics amb nosaltres mateixos és el primer pas per trobar el camí que porti a un final feliç per a tots. I només fent aquest primer pas en poden venir d’altres,
Si que es cert i hem de ser conscients que el dissabte vam fer moltes coses bé: mai vam perdre la cara a un partit del que sempre vam anar darrere en el marcador, mai vam baixar els braços malgrat que anàvem amb moltes baixes, malgrat que a última hora va haver de venir un porter a fer de jugador per completar la convocatòria,( gràcies Àlex) malgrat que dos jugadors van equivocar-se d’hora, i malgrat, malgrat malgrat….

Però s’ha de ser crític amb un equip que porta moltes setmanes sense guanyar i repeteixo que aquesta crítica sempre CONSTRUCTIVA l’ha de fer cadascú ja que tots som part del col•lectiu i tots em som responsables. Pensar si els porters poden fer més per parar algun dels deu gols encaixats, pensar si els jugadors de pista estan concentrats a l’hora de la defensa individual i col•lectiva, si no ens queixem massa dels errors dels altres i poc dels nostres, pensar si els jugadors lesionats fan bé la recuperació o les seves lesions són fruït d’un estat físic poc cuidat i sobretot pensar si l’entrenador fa i diu el suficient.

Repeteixo, crítica constructiva individual és essencial per fer a terme una crítica col•lectiva, sense aquesta primera és de covards i egoistes fer la segona.
Confiança en aquest darrers cinc partits, cinc finals que si juguem com a estones el dissabte estic totalment convençut que les podem guanyar, malgrat juguem contra rivals de molta qualitat. Torno a repetir per enèsima vegada que podem guanyar a tothom i podem perdre amb tothom.
Un es conscient que no fa tot el que hauria de fer...

PD: Em quedo amb el retorn desprès de molts mesos d’en Freddy (com a marit ja ha marcat un gran gol, com a jugador de l’ A espero que en comenci a marcar ja..) i els quatre d’en Toni ( espero que els propers serveixen per a sumar punts) en tot cas espero que siguin el futur del Xarxa dins del procés de renovació.
Es busca entrenador pel dissabte (Joan M, Dani, Cristian, Àlex, Jorge...Aladino)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sin entrar en temas de juego,lo único que quiero decir es que hay gente que siente poco el equipo y que no lo quiere lo suficiente.
Para mi no es solo un club,no es solo un grupo de amigos jugando al futbol,es algo más,no se el qué pero algo más.Josete.

Anònim ha dit...

Lo primero de todo,pedir disculpas a todos por mi actitud al final del partido,lo siento.
Respecto al partido,jodido por perder,pero creo que deberíamos estar contentos con la segunda parte,coma tantas otras veces este equipo demostró que le puede dar la vuelta a cualquier partido y a cualquier equipo,solo nos falta no tener que darle la vuelta tantas veces y matar los partidos.Jorge

Daniel ha dit...

Mierda por la derrota. Por encajar tantos goles. Por dejarnos 3 puntos más y por los expulsados.
Contento porque fue un partido muy interesante (sobretodo la segunda parte). Intenso en juego y en calidad ante un muy buen equipo. Hubieron ratos en los que se jugaba con dos-tres toques abriendo el campo y mareando al rival. Muy bien señores. Si jugásemos así siempre ganaríamos más partidos.
Un detalle, se comentó antes del partido: CONFIANZA SEÑORES!. Toni demostró tenerla y creérselo. Es posible que eso tuviea algo de culpa en los 4 goles de que marcó.
Ánimo señores!

FRANCESC ha dit...

Maca la pista del Cornellà, d'aquelles en la que hom gaudeix practicant aquest esport. Pista en la que ens vam trobar amb un gran equip, d'aquells que saben jugar al futbolsala. Tot això crec que van haver de suar la cansalada per vencer a un equip que ho va donar tot i que es presentava amb baixes importants.
És cert que hauríem de tenir més encert per poder optar amb més probabilitat a la victòria, però això junt amb la confiança és, probablement, la diferència entre una bona i una discreta temporada.
i demà...tornarem a lluitar!
força xarxa!

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club