dilluns, 31 de maig del 2010

Xarxa "A" 4 Sporting Prat 1

Desprès de molt de temps vam tornar a oferir al nostre públic els tres punts….

I és que la victòria de dissabte si bé no tenia la importància de la del dissabte anterior si que havia de ser la confirmació del que havíem demostrat bona part de temporada: que aquest equip té la qualitat necessària per a no tenir problemes en aquesta categoria.
També va servir per demostrar que són necessaris diversos factors per aconseguir tenir opcions d’emportar-nos els tres punts i que el dissabte es van acomplir:
•Un bon escalfament i una bona predisposició.
•Un bon començament de partit oferint una intensitat i una velocitat de pilota adient.
•Un balanç defensiu ràpid i un replegament intens.
•Un generar ocasions de gol i tenir encert de cara a porteria
•Una continuació del joc en les segones parts
•.....

En molts partits de la temporada aquests factors no s’han arribat a assolir, i en alguns hem estat malament en molts d’ells.
En el partit de dissabte, sobretot la primera part (una de les millors de la temporada) el únic en que l’equip no va estar fi va estar en l’encert de cara a porteria. El 1-1 final no era fidel al que s’estava veien.
La segona vam seguir en la mateixa intensitat i si que van arribar els gols. Vull destacar la gran feina, aquest cop si, de tots a l’hora de millorar un aspecte que ens ha matat molt aquest any, els replegaments defensius. Som un equip que defensa molt a dalt i aquest és un punt bàsic per poder mantenir bon balanç defensiu.
Felicitar a la gent per la permanència, sobretot a la gent que sé que ho ha patit i que porta en un raconet del seu cor l’ADN Xarxa.
PD: Queda un partit i fer el passadís al campió, no m’agraden les costellades amb tres punts en joc, i saber que serem el únic equip que potser té la possibilitat de fer perdre al futur campió per primera vegada ens ha donar el plus de motivació que ens pot faltar no?, també estaria bé quedar 8è i no pas 13è no? també estaria bé tenir més gols marcats que no encaixats no?
A guanyar CULLONS!

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club