dilluns, 24 de maig del 2010

PENYA ESPLUGUES 3 XARXA "A" 4

Desprès de sis derrotes seguides, 18 punts perduts i una situació a la taula classificatòria si més no, delicada, afrontàvem el partit de dissabte amb cap més altre obligació de treure els tres punts per tal d'allunyar-nos dels llocs de decens.
La primera part va ser una repetició d'una pel.lícula vista masses vegades : ocasions clares fallades, contres mal acabades que propiciàvem contres letals de l'equip contrari, massa facilitats defensives, moltes esquenes guanyades etc etc, tot i així el marcador final 2-1 deixava moltes portes obertes a l'esperança de cara a la segona part. Si que és cert que a les 17'10 (començament de la segona part) teníem un peu a primera però...
La segona part va ser una pel.lícula nominada a l'Oscar, amb un guió original, amb dosis de suspense, emoció, bons diàlegs en forma de gols i sobretot un final feliç .
Una de les claus d'aquesta segona part va ser la intensitat defensiva, els tres gols locals són una xifra per sota de la mitjana de gols rebuts en cada partit (uns 4'5). Si que és cert que vam variar la manera de defensar, anant en contra dels nostres principis, però vam creure que podia ser una manera de evitar l'atac rival i tenir una millor eficàcia a l'hora de fer les cobertures i les ajudes defensives, tot i així la manca d'encert ja que penso que vàrem tenir ocasions força clares ens va condenar a patir fins el últim moment i la balança de la sort que sempre influeix en petita mida en el transcurs d'un final ajustat, aquesta vegada es va decantar del nostre costat.
Així doncs arribem a la màgica i desitjada suma dels 35 punts que a falta de sis punts en joc ens hauria de donar la permanència un any més a preferent, potser alguns pensen que és un premi massa dolent per un equip amb aquesta qualitat ( qüestió d'opinions subjectives) però un premi molt gros per un club tan petit i modest (veritat bastant objectiva)
Queden sis punts en joc, davant del tercer i primer classificat seria força bonic arribar per primera vegada als 40 punts, un repte molt complicat però no utòpic.