dimecres, 13 d’octubre del 2010

A.E. XARXA "A" 5 RIPOLET "B" 4

Gran victòria contra un dels millors equips de la categoria!



Una de les grandeses de la vida es poder observar, contemplar, viure... el mateix envoltat de més persones i cadascuna d’elles tenir una percepció diferent del que s’està veient.
I aquesta diferent percepció encara és més evidentment quan es fa des de diferents posicions. No és la mateixa percepció que té d’un partit de futbol sala l’entrenador d’un equip o d’un altre, els aficionats, els jugadors... això fa que sigui bonic poder compartir aquestes diferents maneres d’entendre un mateix partit.
Aquest any la meva percepció d’espectador privilegiat, és molt diferent a la d’entrenador totalment implicat, si que és cert que no pot ser objectiva: conec els jugadors, l’entrenador, intento estar al dia de les vivències dels entrenaments, però evidentment em falta el plus d’intensitat que pot tenir qui prepara un partit o qui marca el gol o para la pilota.
Dissabte vaig voler veure un partit de futbol sala però vaig acabant vivint el partit, això gràcies a l’espectacle en forma d’intensitat i de bon joc que van oferir els dos equips. I dic viure perquè em vaig deixar portar per l’emoció del resultat i per la implicació i per les ganes de victòria que tenia.
Ara després d’uns quants dies, amb el cap més fred, penso que els tres punts es van quedar a casa gràcies al convenciment de l’entrenador i dels jugadors, situacions com la del dissabte l’any passat es van repetir dues o tres vegades i al final el gol contrari va arribar. No crec amb la sort i si amb el treball, la intensitat i el convenciment, això últim és el que ens va conduir a guanyar. Tant de bo sigui el preludi del que s’ha de viure aquest any.
Vam saber jugar les nostres armes, amb una defensa molt i molt intensa, amb bons contraatacs, amb finalitzacions per impedir el joc de contraatac rival, amb bones ajudes defensives i ràpides sortides des de la porteria.
Tot i això l’equip rival va poder empatar el partit, mai va creure en la derrota i ens van jugar molt i molt bé de cinc, sempre buscant la diagonal a pal contrari i creant molt de perill. Van moure molt bé la pilota i ens van obligar a fer un gran treball defensiu.
Ara toca veure com reaccionarà l’equip davant d’un adversari que plantegi un partit com el nostre ( a la contra) i si sabrem ser creadors de joc. Tot això requereix temps d’entrenament i preparació física i em consta que s’està fent.
Només demano que en tots els partits es mantingui aquesta intensitat i no només depenen del rival amb qui es jugui.
Finalment com a president donar les gràcies a la gent que va venir a veure el partit, ens ho vam passar molt bé.

7 comentaris:

FRANCESC ha dit...

Com ja vaig dir a l'entrada de la setmana pasada, estava segur de la vistòria del Xarxa contra el Ripollet. I és que aquest Xarxa transmet bones sensacions i destila esforç, ganes i qualitat.
A nivell tàctic em va agradar el recurs de les diagonals llargues i la velocitat de les contres i a nivell individual van ser notoris els control de pilota i la velocitat del colpeig en la passada.
A nivell físic s'ha de millorar ja que no sempre es podrà comptar amb cinc canvis.
També s'ha de destacar la feina de l'entrenador que està superant amb molt bona nota aquests primers mesos de treball.

Força XARXA

Anònim ha dit...

Enhorabuena por esos tres puntos. Mis ojeadores me han confirmado que han sido muy trabajados!!!!.

Felicitar al nuevo mister porque ya suma 4 puntos sobre 6!!!.

Buen inicio pero con eso no vale!!!!


Unió F.S.Mollet 2 - Iris Sol Casagemas 5.

Forza Iris!! (Identificado)

Anònim ha dit...

Joder Juanito!!me molaba más cuando ponías 4. enhorabuena por la victoria,de todos modos.JUANITO DIMISIÓN!!!!!
Del partido,totalmente de acuerdo con la crónica del presi,también desde la pista yo tuve la sensación de que ganabamos por la intensidad que mostró todo el EQUIPO,si que en el último minuto algún peillo se escapó pero esta vez no pesaba,vamos no fue un pprrrffffffffffff!!!como otras veces que pensaba:"nos van a marcar joder",esta vez confiaba en que nosotros marcaríamos y era por la intensidad que teníamos TODOS.ENHORABUENA y a por el próximo.JORGE.

Anònim ha dit...

Gracias por los comentarios a favor del mister!!! Esto no seria posible sin la gran calidad que atesoran y demuestran día a día mis jugadores!!!
Todo es producto de empezar acreerselo y a creer en ellos mismos y en sus propios compañeros.
Igualmente, pies en el suelo, esto solo acaba de empezar!!!
Abran juego srs. ..... jijijij...

Anònim ha dit...

VIERNES 15 FIESTA DEL XARXA,ESTÁ TODO EL MUNDO INVITADO.SERÁ EN EL MERIS PLACE (QUE NO SE ESCRIBE ASÍ),ANTIGUO TUNEL CASANOVA PARA LOS PURETAS.Josete.

Francesc ha dit...

Que pena que la fiesta sea e viernes...ningún jugador podrá ir...( o al menos eso espero) ;)

Francesc ha dit...

Que pena que la fiesta sea e viernes...ningún jugador podrá ir...( o al menos eso espero) ;)

Benvinguts!

A tots els jugadors, tècnics, socis, directiva i simpatitzants del nostre club