diumenge, 17 d’octubre del 2010

Milenium 3 Xarxa "A" 3

Sempre he mantingut la convicció que el fallar ocasions de gol no deixar de ser un aspecte poc interessant de valorar i que el més important ha de ser trobar camins per poder disposar-ne de moltes.
Ara però, desprès del partit d’ahir caldria fer un examen a les meves deteriorades conviccions i potser i dic potser, valorar si aquest equip nostre, els camins els té clars i ben definits (encara que sempre se’n poden trobar més i de millors) i el que ens manca és un treball per tal de millorar l’eficàcia golejadora.
La primera part del partit a Gavà va ser una demostració de com es poden crear moltes accions de gol i fer-ne només dues, crec que no exagero si dic que enlloc d’un 1-2 la primera part hagués acabat amb un 2-7 a ningú l’hagués estranyat. L’equip rival feia mal amb pilotes a pivot però vam estar molt bé en bastants cobertures i sortint a la contra fèiem molt perill.
Però no vam saber matar el partit i a la segona part les idees es van fondre (el físic potser també) i l’equip local amb més ganes que joc va remuntar el partit. Finalment vam marcar l’empat i amb un xic més d’encert (paraula que haurem de copiar alguns 1000 vegades) potser els tres punts haurien viatjat a Horta.
Així doncs SI US PLAU afineu la punteria CAPSIGRANYS!